Hogyan lehet arcból fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs olyan amitől konkrétan egy területről le lehet fogyni hanem arányosan megy ez a folyamat de nem szeretnék ilyen nagy fogyókúrába kezdeni csak kíváncsi vagyok rá, van-e olyan amit ha kis mértékkel vagy egyáltalán nem eszek pl: kenyér,chips,cola stb. meglátszik rajtam és az arcomon(jó értelemben). L/152011. dec. 29. 12:49
1/8 anonim válasza:
Mikor fogják már megérteni, hogy nincs területi fogyás?!
2/8 anonim válasza:
szerintem soha de hiába magyaráz az ember!
3/8 anonim válasza:
ha fogysz minden honnan az arcoból is fogsz fogyni! ezt saját tapasztalatból mondom testépítéssel foglalkozok már elég régóta ha tömegelek olyan 105-110 kg körül van a súlyom olyankor a fejem olyan mint egy tök, ha diétázok akkor vagyok olyan 90-94kg akkor még a csontok is kilátszanak az arcomon
4/8 anonim válasza:
Hát egyesekre biztos, h ráférne. :)
5/8 anonim válasza:
az talán segíthet, ha minden nap maszírozod az arcbőrös 15-20 percig, persze fogyni nem fogsz tőle, de feszesebb lesz a bőröd, és sokat tud dobni a látványban:)
ha már semmiképp nem akarsz mozogni, meg egészségessen enni (pedig nem ártana), akkor zet tudom javasolni.
6/8 oyeacch válasza:
Ne igyál kólát, attól zsíros az emberek arca! Aki nem iszik kólát annak nem olyan, csak figyeld meg!
7/8 anonim válasza:
Napi háromszor jól fel kell pofozni!
8/8 anonim válasza:
GreenTea
Arcfogyasztó edzésterv:
1. Ajtófejelgetés nyakfordítással: 1 bemelegítő + 3x12 (oldalanként)
2. Váltottkezes önpofozás tenyérrel 4x10
Biszett: 3. Arccsipkedés "mamafogással" 4x15
4. Arcmasszírozás 4x12
5. Baltafejelgetés 2x30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!