Hogy lehet arcból fogyni?
Most mindenki ide fog jönni csevegni a napi ügyekről... Na én írok választ is:
Úgy tudom arcból nem lehet fogyni. Ha viszont lefogysz akkor az arcodból is lemegy. De van akinek ilyen az arca, egyszerűen a genetika miatt. Azzal nem sokat tudsz tenni. De szerintem amúgy aranyos, próbálj megbarátkozni vele.
Keress rá az arctornára google-n vagy angolul (elfelejettem, hogy mondják angolul az arctornát :O) a youtuben videókra. Külföldön vannak külön arctorna edzők. Ez a nevük :D talán facial fitness? Hirtelen nem tudom sajnos.
Nem tudom mennyit segít, szerintem nem túl sokat, inkább feszesítésre jó, de neked nem fogja átformálni az arcod, ha egyszer ilyen. Talán plasztikai sebész tudna vele valamit kezdeni, de az drága is és fájdalmas is nagyon. És szerintem nem szükséges.
Igazából simán lehet. Csak kell hozzá arctorna. Addig csináltam a diétát meg a konditerembe járást míg nem kezdtek el látszódni a kockáim. Tény, hogy arcból is lement de nem túl sok...
Az arcban is van izom. Ez ugyanolyan mint a hasazás ha sokat csinálsz nem lesz kocka hasad, de legalább a pocakod nem fog lógni:D.
Arc torna keress rá. Face fitness
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!