Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valahogy arcból fogyni?

Lehet valahogy arcból fogyni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Külön nem tudsz az arcodból fogyni. Ha elkezdel sportolni, akkor az arcodból is fog lemenni.
2009. okt. 24. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezdesz fogyni, fogysz az arcodból is. Rólam készült egy kép kb tavaly ilyenkor, azóta fogytam 10 kilót, és most megláttam, hogy milyen kerek arcom van a képen... Most már sokkal "pofásabban" nézek ki :D
2009. okt. 24. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

igen, lehet. Sajnos én is olyan típus vagyok, ha hízok akkor pofára is, és nagyon csúnya!!!!De ha fogyok, akkor pofámról is megy le:)

Akinek puttó pufók angyal arca van, az ne számítson nagy fogyásra. Még ha 45 kilós is lesz.

Ismerek 2-3 lányt, aki tök sovány, de a feje puttós, és ez kövéríti:(

2009. okt. 24. 18:06
 4/6 anonim válasza:
Csak akkor tudsz arcból fogyni, ha fogysz egyébként is. Nem tudsz lokálisan fogyni. De - ahogy mondták már - van, aki alkatilag olyan, hogy pufók arcú. Egyik régi osztálytársam nagyon vékony lány volt, de az arca nagyon kerek volt. Soha nem tudott fogyni belőle...szóval ez adottság kérdése is. Ha egyszerűen nagyon kerek az arcod és nem attól, hogy van rajtad plusz x kg, akkor nem tudsz belőle fogyni.
2009. dec. 24. 19:34
 5/6 anonim válasza:
Nyugi, sok nagyarcú van még rajtad kívül....
2009. dec. 24. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

Próbáld ki ezt:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 25. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!