Peck deck gépen lehet jelentős változást elérni?
Figyelt kérdés
Van itthon egy peck deck gépem hogy edzek vele milyen szériákat csináljak hogy legyen egy kis mellizmom??2012. jan. 8. 14:05
1/10 dirtboy válasza:
tömegnövelő étrend minden kép kell
csak kimondottan peck deck a gép vagy van más funkciója is?
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen eszközeid vannak még otthon. Ha tudnál még mellette fekvenyomni akár egykezes, akár kétkezes súllyal, akkor lenne tuti. Ha nincs más cuccod, akkor mehet előtte fekvőtámasz kb 4-szer maximum ismétléssel, majd a peck deck géppel 3-szor 8-10 ismétlés.
3/10 A kérdező kommentje:
[link] Ilyen csak a lehuzóka vagy nem tudom hogy hívják azt az nem jó mert az enyém ilyen pótgumis gép és oda nem tok tenni csak gumipókot az nem nem a legjobb de nyáron valószínű hogy át lesz alakítva súlyosra xD a lábgépnél meg azt a karon bicepszezni szoktam :)
2012. jan. 8. 14:20
4/10 dirtboy válasza:
ezen nyomást is végezhetsz.
kezdésnek pl.
fekvőzz
aztán végezz rajta nyomást pl.3-4 x 8-12ismétlés
tárogatás 3-4 x 8-10 ismétlés
de ne csak mellre edz,nem ártana hozzá egy fekpad,súlyzókkal és akkor már egész jó lenne
5/10 A kérdező kommentje:
Ja hát igen nyomást sajna nem tudom csinálni mert az nincs rajta csak valami hasonlót akartam gyorsan belinkelni és ezt találtam :S
2012. jan. 8. 14:29
6/10 A kérdező kommentje:
Na meg még le lehet fektetni és ha leveszem róla a két kart akkor olyan mint egy fekpad csak nincs hozzá rúd meg súlyok na meg pénz se nagyon van :DD úgy gondoltam hogy veszek a tescoba 15 kg egykezeseket ha lesz rá keret:)
2012. jan. 8. 14:31
7/10 dirtboy válasza:
pedig minden ehhez hasonló kábeles multifunkciós gépen lehet nyomást végezni csak egy kis biz baszt kell kihúzni és akkor már előre nyomható.
na mindegy ha nem hát nem.
akkor marad a fekvő,tárogatás a gépen,meg tolóckodás
/ja ezt lehet hogy nem is írtam fent/
8/10 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy ez nem kábeles :D
2012. jan. 8. 14:39
9/10 dirtboy válasza:
ja akkor végül is totál mást linkeltél be mint amilyen a géped.
na mindegy végül is választ azt hiszem kaptál a kérdésedre így is.
10/10 A kérdező kommentje:
hát na ilyen pótgumis gépet sehol se találtam :S :D igen és köszi a válaszokat
2012. jan. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!