Az éjszakai fogszabályzó mennyi idő után mutat jelentős változást?
Én három éve használom, de nagyon minimális változás van. Ha újra kezdhetném állandót kérnék, mert ez nem használ. Ha 13 vagy, jövőre úgyis új suli, és akkor nem lesz gond. Most már nem ciki a fogszabályzó, mint régen, sőt!
Jól gondold meg, mert esetleg 18 évesen meggondolod magad, mint én, akkor már nehéz lesz érettségi, ballagás, felvételi mellett bevállalni a dolgokat.
nekem szörnyen mondhatni ijesztően csámpás fogaim voltak... a fogszabályozás egy folyamat és nem úgy működik, hogy Te mondod meg mit szeretnél, mert anatómiailag az orvos tudja, mi kell!!! Amúgy annek ellenére, hogy harcoltak a fogaim a számban, csak másfél évet hordtam állandót, de én szerettem. arról nem is beszélve, ogy ma már kérheted, hogy hátúl rögzítsék vagy, hogy átlátszó legyen...nekem 12 éve rakták fel, nekem még vasszám volt, amit szerettem!!! Mert én úgy fogtam fel, hogy más vagyok, mint a többiek :o)
Mai napig gyönyörűek a fogaim :o)és mindig teli szájjal vigyorgok :o)
Szóval ne félj tőle.Menj el fgodokihoz, s ő majd megmondja mi kell :o)
A szakorvos nekem előre megmondta, hogy csak akkor használ az "éjszakai" hogyha nem csak éjszaka hordod.
Ha hazamész, felrakod háziírás, tévénézés, stb. közben, tehát amikor nem mész emberek közé, akkor talán valami kis változás lesz, de ez elenyésző az állandóhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!