Mennyibe kerül kb. egy felső fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Mikor olvastam az árakat sírva fakadtam, mert nem szeretném ezzel terhelni a szüleimet...2011. okt. 12. 19:28
1/5 anonim válasza:
pedig annyi... én sem szerettem volna ezzel terhelni a szüleimet, de ha már elb***ták valamikor 18 évvel ezelött most hozzák is helyre.. bocsánat de ez az igazság...
amúgy szerintem meg lehet oldani, hogy részletekben havonta fizessetek. Semiképp sem hanyagold el!!!
2/5 anonim válasza:
na ugyanebbe a helyzetbe vagyok én is!! 200E alatt sehol sem láttam!! de nekem szóba se jöhet:@
3/5 anonim válasza:
sajnos igy van,nekem anno feleve 200ezer volt .es most januarba rakjak fel alulra ami szinten 200 lesz..
5/5 anonim válasza:
Nekem a hagyományos gumis fogszabi csak a felső 20000 volt. De ez gondolom fogorvostól függ, mi a körzetibe járunk. Meg ugye 18 év alatt vagyok.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!