Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik erősíti jobban a...

Melyik erősíti jobban a mellizmot?

Figyelt kérdés
Fekve nyomás és súlyokkal tornázás tárogatás...stb,vagy a fekvőtámasz erősíti és formáza jobban a mellizmot?
2012. jan. 6. 02:05
1 2 3
 21/26 dirtboy ***** válasza:

hol lenne már erős ízületei egy testépítőnek?

akkor mégis hogy bírnak akkor a súlyokkal dolgozni ha nincs erős ízülete?

gondolkozz már miről beszélsz.

ott peregnél szét a súlyok alatt amit egy profi testépítő mozgat edzéseken.

próbálj meg egyszer le venni az állványról két 40-45kilós súlyzókat aztán lefeküdni velük üs kinyomogatni őket,majd megtudod hogy mi zajlik le még el jutsz a ki induló pozícióig.

még hogy nem erős az ízületeik,a pofám leszakad rögön.

2012. jan. 6. 20:07
 22/26 anonim ***** válasza:
Robi88, én is testépítek, rohadtul tisztelem őket, és persze tudom hogy hihetetlen erősek, de ez más. Nem arra edzenek, hogy bepakoljanak 500000 dinnyét a kamionba, hanem hogy kinyomjanak x kilót meg leguggoljanak x kilóval, ezért nem is fognak annyi dinnyét bepakolni, mint amennyit azok, akik arra edzenek hogy dinnyéket pakoljanak be. És ez minden mással így van. na de mindegy, már rég offolunk szerintem
2012. jan. 6. 20:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező, amúgy szerintem is súlyzós edzés, de akkor se csak mellre eddz, ha ezt választod.
2012. jan. 6. 20:13
 24/26 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D

Értettem, mély megbánásba űzöm magam, mert le mertem írni, hogy a testépítők ízületei bizony gyengék, és nagyon soknak fájnak is. Első kérdésedet igazából jól is fogalmaztad meg. Bár a nyelvtani hibákba nem megyek bele, mert nem azért vagyunk itt.

Nyilván elég bugyuta hasonlatot hoztál fel, mivel én nem tömöm a testemet szteroidokkal, emellett nem edzem keményen több éven keresztül, és nincsen kalóriára kiszámolt étrendem. Gondolj bele, tudok 45 kilóval fekvenyomni. Igazából te azt hiszed, hogy egy 10 éves kislánnyal beszélsz, hogy nem tudnék annyit megmozgatni? :)

2012. jan. 6. 20:22
 25/26 Robi.88. válasza:
nem is azt mondta h 45 kiloval fekve nyomj hanem h 2 db egykezes 45 kilossal nyomj fekve:) na az már 90 kilo és nehezebb mintha kétkezessel csinalnad de ez mar tényleg nem a temahoz kapcsolodik :D
2012. jan. 7. 18:01
 26/26 dirtboy ***** válasza:

igen,két db 45kilós kézi súlyzóra gondoltam.

egyébként mindegy én már kiszálltam ebből a beszélgetéséből,van jobb dolgom is mint értelmetlen kis vitákban részt venni.

béke

2012. jan. 7. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!