igen igaza van mindenkinek vmilyen szinten de alapgyakorlat kell! a másik meg sokan azt hiszik h minnel nagyobb sullyal végzett gyakorlat annal jobb....persze ha szabalyos csak iylet nagyon ritkan latunk. én most egy magas ismetles szamu(szériankent 15-30) edzes tervet kezdtem el és nagyon brutal:)
2012. jan. 6. 11:00
12/26 dirtboy válasza:
/Ki az erősebb? Aki kinyom 200 kilót fekve, vagy aki megcsinál 5db egykezes fekvőt?/
egyértelműen aki kinyom 200kilót, ez nem vitás.
5 egykezes fekvőt simán el lehet érni pár hónap után de 200kilót lehet soha nem fog valaki kinyomni hiába edz keményen mert nem lesz elég erős hozzá a melle.
egyébként ott van pl.Oláh Ákos pár kilóval 200 fölött nyomott ruha nélkül,a srác 85kilóval mérlegelt
azt hiszem nem jelenteni neki akadályt lenyomni 10egykezes fekvőt
2012. jan. 6. 11:49
13/26 A kérdező kommentje:
akk szerintem súlyzós edzés után csinálok még fekvőtámaszokat vagy előtte! Nem tudom de nem lenne jobb ha kombinálom,mindkettőt csinálom egyszerre?
2012. jan. 6. 13:36
14/26 dirtboy válasza:
csinálhatod egyszerre a kettőt,szerintem nem írta senki hogy nem lehet kombinálni,fekvő jó előtte bemelegítésnek.
edzés után meg hát nem tudom hogy vagy vele de én általában már nem bírok 1etsem nyomni egy jó melledzés után.
2012. jan. 6. 13:43
15/26 anonim válasza:
Szerintetek ez jonak szamit? 2011 augusztusaban rossz kimondani 62 kg voltam es 187 cm magas szal mindenem kilatszott.. Aztan sokat eddzettem nem szedtem semmit de az etvagyam is tobb lett es septemberig novemerig feltornaztam magamat 72 kgre de most vissszaestem 70 re mert abbahagytam de most ujrakezdem csakmar nemjon fel ilyen gyorsan mostmar lassab es a suli is.ittvan.. Annyira szar pedig ha szunet lenne nyomatnam de tel van alig van kedvem suli utan elmennni stb
2012. jan. 6. 14:31
16/26 anonim válasza:
11:49
Felesleges bármit is írnom úgy érzem. Reméltem sikerült rávilágítanom a költői kérdésemmel arra, hogy az erő relatív. A saját testsúllyal dolgozók nem fognak 200 kilót kinyomni. A fekvenyomók sosem lesznek képesek egykezes fekvőre. És kíváncsi lennék rá, hogy ki az aki pár hónap alatt meg tud csinálni 5db egykezes fekvőt.
2012. jan. 6. 15:04
17/26 dirtboy válasza:
a fegyencedzős kölykök pár hónap alatt megcsinálják,akár itt is olvashattál volna már pár példát.
egyébként igen,hiába írogatsz bármit is engem nem tudsz arról meggyőzni hogy egy testépítő melle gyengébb mint egy olyan emberé aki naponta csinál pár egykezes fekvőt.
egy testépítő is ha akarna tudna nyomni egykezes fekvőt.
2012. jan. 6. 17:04
18/26 anonim válasza:
Szerintem teljesen más a két módszer, a súlyzós és a saját súlyos, úgyhogy nincs értelme hasonlítgatni. Én pl. nem hiszem hogy bármelyik testépítő tudna egykezes fekvőzni, mert olyankor más terheléssel és másképp mozgatod meg az adott izmot. Ez olyan, mint mikor kérdezgetik hogy a fizikai munkás vagy a testépítő tudna több valamit felpakolni ide meg oda, gondolom a fizikai munkás, ő ezt csinálja egész nap, a testépítő inkább az izmokra megy. Persze ez is jár erőnövekedéssel, de van különbség.
2012. jan. 6. 17:48
19/26 Robi.88. válasza:
sokan el vannak tévedve a testepitokkel kapcsolatban...az az izom ami rajtuk van az nem egy felfujt vmi, nézzetek meg egy videot arrol h milyen nagy sulyokkal dolgoznak!!! nagyon erősek!
2012. jan. 6. 18:33
20/26 anonim válasza:
Minden fegyencedzős vagy saját testsúllyal dolgozó ember kérdését elolvasom, és még nem emlékszem olyanra, hogy bárki is elérte volna pár hónap alatt az 5db egykezes fekvőt. Persze, jó lenne tudni mégis mi a kiindulási szint, mert a 0-ról ezt lehetetlen megcsinálni. Egy testépítőnek nincsenek erős ízületei, nem bírna kinyomni 1 db egykezes fekvőt sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!