Melyik erősíti jobban a mellizmot?
Figyelt kérdés
Fekve nyomás és súlyokkal tornázás tárogatás...stb,vagy a fekvőtámasz erősíti és formáza jobban a mellizmot?2012. jan. 6. 02:05
1/26 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az első...viszont csak akkor, ha rendszeresen csinálod, és odafigyelsz pl. mit eszel stb....
2/26 anonim válasza:
Nekem a fekvőtámasz nehezebben megy, gondolom az erősítheti jobban, mert akkor a saját testsúlyoddal dolgozol.
Amúgy ez csajoknál is mehet a súlyokkal-tárogatás, fekvőtmámasz, ugye? Félek, hogy elfogynak a futástól az ikrek :D
3/26 Robi.88. válasza:
Az a legjobb ha minél változatosabban edzel. am figyelmedbe ajanlom a [link] weboldalt igaz alapjaba véve egy webaruhaz de tomenytelen cikk van a temaval kapcsolatban érdemes tanulni belőlük :)
4/26 dirtboy válasza:
még jó hogy a súlyokkal való edzés
5/26 Robi.88. válasza:
nenm feltetlen igaz h a sulyzos edzes!!!!
én pl sokaig nem tudtam menni terembe de otthon edzettem.
tolodzkodas fekvo kerettel feltett labbal pluszsullyal és 15 kilot fejlodtem csucsnyomasban fekvenyomasnal!!!
6/26 dirtboy válasza:
Robi.88.
az már súlyhasználat volt akkor
egyébként meg nyomjál ki sajátsúlyos edzésekkel 200 kilót fekve,soha nem érnéd el hogy kimenjen,de akik súlyzós edzéseket végeznek még jóval többet is kibírnak nyomni
/persze itt egyik oldalról sem a kezdőket értem/
7/26 Robi.88. válasza:
JO persze nekem mar volt multam meg én hardcore modom nyomtam igy a fekvoket:) 15 kilo mellenyben feltett lab kb 30-40 centi magsra és fekvotamasz keret egyenes torzs és ebbol 4x20:) De a fekvotámasz egy alapgyakorlat amit mindenkinek kéne csinalnia.
8/26 Robi.88. válasza:
jah és nem kis sulyokrol beszelek mert a fejlodesem 15 kilo de 140 rol 155 re ugrottam igy
9/26 dirtboy válasza:
az szép teljesítmény gratula,de továbbra is tartom az állításom hogy erősebb mellizmot lehet elérni súlyzós edzéssel mint saját testsúlyos edzésekkel
10/26 anonim válasza:
Ki az erősebb? Aki kinyom 200 kilót fekve, vagy aki megcsinál 5db egykezes fekvőt? Embere válogatja, hogy kinek melyik jön be. A legoptimálisabb, ha kombinálod mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!