Akoska1 kérdése:
Nem tudom van e itt olyan mozgássérült srác aki gyurt vagy csinált küzdősportot? Az irhat nekem Ákos
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 22:29
2/7 anonim válasza:
szia Ákos!
Aczél vagyok (wudangos) :)
3/7 anonim válasza:
Aczél,te tényleg mozgássérült vagy?Komolyan kérdezem.És ha igen,akk miben rejlik a sérlültséged?Egy előző kérdés során megtudtam,h lúdtalpas vagy,mint ahogy énis,de sztem ez nem számít fogyatékosságnak.
Szia Ákos!
4/7 anonim válasza:
nem vagyok, csak köszöntem, és kiírtam a becenevem, a nick nevem mégis megtévesztő lehet.
lúdtalpat leszámítva tudtommal egészséges vagyok.
5/7 anonim válasza:
Szia Ákos!
Szereted a mÁkos bejglit?
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Pontosítok , a Pali biceg és arra kíváncsi milyen küzdősportba helyezkedhet el igazán eredményesen illetve mi fogadhatná be a legjobban ahhol túl tudni a lépni ezen , mint az edzés részén mint küzdelemben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!