Ákos névnap van február 28-án, június 22-én?
Mert a feb a fő névnap, a többi meg van.
Mi telezünk Ákossal, zsinorban a család:)
De tarthatod a névnapját nyáron is, csak egy kis idő kell, amíg az emberek megszokják, hogy nem februárban ünnepli a névnapját, hanem júniusban.
Nálunk spec jól jön ki, hogy a köztudatban-naptárban februárt jelölik, mert Ákink június20án született.
Én feb2 tartom a névnapom, de tarthatnám novemberben is, csak azt épp senki se tudja azonnal(egy hét van a szülinapom és a névnapom között)
De az Ákosok névnapjai: 01:02, 02.27, 03:31, 06:22, válogathat.
Férjem pedig rendszerint 03:25én kapja a jókívánságokat pl kollégáktól, de mi családként 07:25én ünnepeljük a névnapját, szokás kérdése.
A férjemnek is két névnapja van a naptárban és már 30 éves de még MINDIG a másikon köszönti szinte mindenki..... azt amit tart ( ami messzebb van a szülinaptól) csak az anyja és én tartom számon kb.
Szóval az emberek következetesek tudnak ebben lenni. Ne válasszatok más nevet ezért szerintem, (legalábbis mikor én a kevés név közül ami tetszett választani tudtam végre, akkor ez volt az utolsó szempont mikor van a névnapja)cska készüljetek fel hogy mindig duplán lesz köszöntgetve:)
Az én fiam is Ákos amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!