Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen súlyzó (ka) t vegyek?

Milyen súlyzó (ka) t vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen súlyzót/súlyzókat vegyek maximum 10ezrem van rá még kezdő vagyok most akarom elkezdeni ezt az egész dolgot de úgy akarnám megvenni, hogy ne fél évig legyen elég hanem formában tartson ha emelgetem majd. Tehát nem fekpadra gondolok hanem ilyen egykezes meg ilyenek. Hsaznál egyáltalán valamit az egykezes?:S

mostnincs rajtam semmi izom(minimális csak) tehát gondolom valamennyit változnék.

2012. jan. 5. 21:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

ezt ki is néztem.

Ehhez tehát fokozatosan vehetem majd a tárcsákat és úgy jó lesz. Köszönöm mindenkinek :D

2012. jan. 5. 21:26
 12/18 dirtboy ***** válasza:
ilyen típus legyen csak ne ilyen gumis markolattal a sima rovátkolt fém markolat a legjobb,ott hiba lehetőség kizárva.
2012. jan. 5. 21:29
 13/18 A kérdező kommentje:
értem kösz
2012. jan. 5. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Esetleg még megfontolhatsz egy ilyen készletet:

[link]

De nézd meg vásárlás előtt, nem túl nagyok-e a tárcsák, mert akkor akadályozhatnak a gyakorlatokban.

2012. jan. 5. 21:34
 15/18 dirtboy ***** válasza:

nem hiszem hogy gond lesz a tárcsa átmérő,nekem az 5kilósaim 21cm átmérőjűek,abszolút nem zavaró méretű,néha egykezes súllyal való fekve nyomáshoz rárakom a 10esket is,az már egy kicsit zavaró de nyomni lehet velük.

ezt csak azért írom hogy ha netán nem engednék megnézni mekkora méretű a tárcsa a készletben akkor nem aggódj ilyen miatt,megveheted nyugodtan.

2012. jan. 5. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem meg van olyan 2,5 kilós cementes tárcsám, ami hajszállal nagyobb, mint az 5 kilós krómozott. Úgyhogy jobb vigyázni. Meg a szélesség se mindegy, mert egy idő után kevés lesz a hely a rúd végén.
2012. jan. 5. 21:45
 17/18 dirtboy ***** válasza:
az tuti,nekem is már hosszabb egykezesek kellenének mert néha már elég veszélyes,alig tudod meg akasztani a csillag anyát
2012. jan. 5. 21:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Az a 20kg-os szett nem is rossz kezdésnek nem? Úgyis mindjárt itt a névnapom meg is lesz rá a pénz :Ddd
2012. jan. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!