Milyen súlyzó (ka) t vegyek?
Milyen súlyzót/súlyzókat vegyek maximum 10ezrem van rá még kezdő vagyok most akarom elkezdeni ezt az egész dolgot de úgy akarnám megvenni, hogy ne fél évig legyen elég hanem formában tartson ha emelgetem majd. Tehát nem fekpadra gondolok hanem ilyen egykezes meg ilyenek. Hsaznál egyáltalán valamit az egykezes?:S
mostnincs rajtam semmi izom(minimális csak) tehát gondolom valamennyit változnék.
ezt ki is néztem.
Ehhez tehát fokozatosan vehetem majd a tárcsákat és úgy jó lesz. Köszönöm mindenkinek :D
Esetleg még megfontolhatsz egy ilyen készletet:
De nézd meg vásárlás előtt, nem túl nagyok-e a tárcsák, mert akkor akadályozhatnak a gyakorlatokban.
nem hiszem hogy gond lesz a tárcsa átmérő,nekem az 5kilósaim 21cm átmérőjűek,abszolút nem zavaró méretű,néha egykezes súllyal való fekve nyomáshoz rárakom a 10esket is,az már egy kicsit zavaró de nyomni lehet velük.
ezt csak azért írom hogy ha netán nem engednék megnézni mekkora méretű a tárcsa a készletben akkor nem aggódj ilyen miatt,megveheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!