Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen súlyzó (ka) t vegyek?

Milyen súlyzó (ka) t vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen súlyzót/súlyzókat vegyek maximum 10ezrem van rá még kezdő vagyok most akarom elkezdeni ezt az egész dolgot de úgy akarnám megvenni, hogy ne fél évig legyen elég hanem formában tartson ha emelgetem majd. Tehát nem fekpadra gondolok hanem ilyen egykezes meg ilyenek. Hsaznál egyáltalán valamit az egykezes?:S

mostnincs rajtam semmi izom(minimális csak) tehát gondolom valamennyit változnék.

2012. jan. 5. 21:05
1 2
 1/18 dirtboy ***** válasza:

10-esért nem veszel olyan súlyzót ami fél évnél tovább elég.

egy 150kilós súlyzó készlet olyan 7ezer akkor kapsz két 7,5kilósat ami nagyon kevés.

2012. jan. 5. 21:08
 2/18 A kérdező kommentje:
De nekem szerintem még az is nehéz lenne jelenleg.
2012. jan. 5. 21:10
 3/18 anonim ***** válasza:
Most hiába írnám, hogy két 20kilósat vegyél, mert ennyi lóvéból csak két 10-eset tudsz. Egy ideig az is elég lesz.
2012. jan. 5. 21:11
 4/18 A kérdező kommentje:

habár nem tudom mert nem nagyon van tapasztalatom az ilyenben (úgy saccra se tudom "mennyi" az a 15 kg. tehát kb milyen nehéz)

Jó de akkor ha el akarom kezdnei az a 15 kg-os jó arra nem?

5/18 A kérdező kommentje:
értem kösz
 6/18 dirtboy ***** válasza:

hány éves vagy és mi nemed ha meg kérdezhetem?

egyébként a két 7,5 os re tudsz venni 1kilósakat hogy meg legyen a 10 ezer és akkor nehezebbek.

azt hiszem olyan 800ft körül árulják az 1kilós tárcsákat.

2012. jan. 5. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:
10-ből tényleg semmire nem mész. Az elején nagyon gyors a fejlődés, hamar ki fogod nőni a kezdeti készletet. A legfontosabb, hogy olyat vegyél, amit később tudsz bővíteni. Sajnos nem teljesen szabványosak a méretek. Egy jó készlet évtizedekig hasznos társad lesz, így válassz. Az olcsó cementes tárcsákat kerüld, mert nagyon nagyok. Szorítós helyett válassz menetes rudat.
2012. jan. 5. 21:15
 8/18 A kérdező kommentje:

Mutatnátok egy olyat amit érdemes lenne megvenni :D ? (Persze nem 10-en alul :D )

15 vagyok és fiú :D

2012. jan. 5. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:

Itt nézegess például!

[link]

Azért annyira nem bonyolult. A súlyzórúd menetes végű legyen, és ne legyen könnyű. Kb. 2 kg egy normális egykezes rúd. 30 mm legyen az átmérő. A tárcsa minél tömörebb legyen, és férjen rá a 30 mm átmérőjű rúdra. Nagyjából ennyi.

2012. jan. 5. 21:20
 10/18 dirtboy ***** válasza:

hervis meg hasonló helyeken vehetsz.

lehetőleg olyan legyen ami nem két tárcsából áll,mert az nem nagyon tudod variálni.

az én készletem

két rúdból 8db 1kilós és 4db fél kilós tárcsából állt,így szépen lehet változtatni a súlyt.

15évesen már lehet kevés lesz,én 18évesen kezdtem edzeni akkor 16 kilós egykezesekkel bicepszeztem.

igaz az emberek nem egyformák de az tuti hogy hamar túl fejlődsz ezen.

2012. jan. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!