Szerintetek jól csinálom? LENT!
Hétfő bicepsz, hát
Kedd tricepsz, mell
Szerda pihenő
Csütörtök váll, láb
Pénteken minden
Szombat, Vasárnap pihenő
Otthon csinálom mert van egy kondigépem amivel sok mindent lehet csinálni meg súlyzók. Olyan 45 percet szoktam gyúrni és 3 óránként eszem ami van otthon. 16F
nem jó
a legnagyobb hiba a péntek
nem csak az határozza meg hogy kezdő vagy e vagy sem hogy hány nap telet el mióta edzel hanem hogy mi történt az idő alatt meg ami a fejben van.
hátat és lábat nem érdemes más izommal együtt edzeni,esetleg has mert az elég általános.
hétfő:tricepsz,bicepsz
kedd:mell,váll
szeda:pihenő
csütörtök:láb,has
péntek:hát
olyan nap hogy minden,ilyen nincs.
azt írod hogy olyan 45percet szoktál gyúrni,a gond csak az hogy nem időre kell csinálni hanem kellő tempóban végig kell csinálni az edzéstervet.
tömegnövelő étrend kellene mert az étrend befolyásolja főként a fejlődést,tudod az vagy amit megeszel.
ha nincs kellő tápanyag az izomnak akkor nem fog fejlődni,muszáj megenni ami kell a fejlődéshez mert az ember eszik nem pedig fotoszintetizál.
nem tök mindegy az idő sem mert az sem jó ha túl rövid meg az sem ha túl hosszú.
én arra próbáltam utalni hogyha van egy edzésterved akkor ne az órádat lesd hogy 5perc múlva be kell fejezni mert letelik az idő hanem csináld normálisan végig.
meg nem muszáj minden edzésnek egyforma idejűnek lenni, hiszen nem ugyanazt edzed minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!