Kéne egy kis segítség tapasztalt vagy hozzáértőktől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok. 167 cm 59 kg. Szeretnék kicsit erősödni,formálódni.Eléggé úgymond alma alakom van,attól függetlenül,hogy összehatásban vékony vagyok. Pénzem sajnos nincs konditeremre,mert még tanulok,és nem tudok mellette dolgozni,ezért csak itthon van lehetőségem edzeni.
Van egy ellipszis trénerem,illetve kint a szabadban házilag gyártott húzodszkodó keret (ezzel kapcsolatban is lenne külön kérdésem,hogy ezen a kereten milyen gyakorlatokat lehetne végezni? ) Szóval ez minden ami itthon a rendelkezésemre áll az edzéshez? Mit ajánlotok,mivel egészítsem ki,illetve milyen gyakorlatokat végezzek? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 5. 19:57
11/15 anonim válasza:
Igaz, alsó hátizmokra nem gondoltam.
12/15 anonim válasza:
Aczél, nézz már be légyszi a vasatagabbkezezeket akarok kérdésbe.:)
13/15 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne srácok! Az erősítő edzést,kezdésnek heti hányszor végezzem?
2012. jan. 6. 21:15
14/15 anonim válasza:
Kétszer elég szerintem + 3 aerob, így marad 2 pihenő napod.
15/15 A kérdező kommentje:
Király!! Köszönöm szépen!
2012. jan. 7. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!