Mindennap tornázok több mint egy órát (norbi fitness-kickbox ), lassan, erősödöm, fejlődöm. Ám van egy kis úszógumim, ami egyszerűen nem akar csökkenni! 1200-1500 kalóriát eszem egy nap (férfi 29 év). Hogyan szabaduljak meg a pocaktól? Futással?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:53
1/4 dirtboy válasza:
valamilyen mozgással több kalóriát kell égetned és majd eltűnik az is,jó a futás is,biciklizés is a lényeg hogy égess még plusz kalóriákat amit eddig nem égettél.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem én és köszönöm...csak azt nem értem hogy mégis mennyit kéne edzenem naponta 5-6 órát? Egyszerűen nem értem mit csinálok rosszul...nah mindegy...nem érdekes... köszönöm a választ!
2012. jan. 4. 20:50
3/4 dirtboy válasza:
40-50perc futás,kb.130as pulzus mellet elég lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megyek futni, bár asszem azért nem 50 perccel kezdem, de mindent elkövetek az ügy érdekében...
2012. jan. 4. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!