Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tornázik valaki Norbi Fitness-...

Tornázik valaki Norbi Fitness-kickbox dvd-jére? Milyen? Elég lenne erre tornáznom diéta mellett?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 15:24
 1/6 anonim válasza:

Bőven. Én már egy hónapja csinálom, megszoktam, mégis szakad rólam a víz a végén.Nincs rajtam sok felesleg, mégis.

Magát a tornát nagyon szeretem, pörgős,mikor már majdnem feladnám, arra gondolok, hogy az a kövér pasi bírta én meg nem:-)))

2010. ápr. 28. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi tudom,hogy ez nem válasz a kérdésedre,de nem tudnád átküldeni e-mailben vagy valahogy, mert sehol se tudom letölteni és már próbáltam? Amúgy, ha oda figyelsz mit eszel szerintem elég.:) De ezt, akkor tudom megmondani, ha én is elkezdem.:D
2010. jún. 22. 14:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Pfff! Hát nemhiszem,hogy e-mailbe át lehet küldeni,de ha igen magyarázd el,hogy és átküldöm szívesen! Én nem értek az ilyenekhez! :)
2010. jún. 22. 16:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Na. Küldd el az e-mail címed. Majd ha nem megy akkor msn-en megpróbáljuk,ha van.
2010. jún. 22. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
e-mailbe is átlehet küldeni. összetömöríted rar-ban vagy nem muszáj és el lehet küldeni csatolt fájlként. remélem sikerülni fog.:) amúgy én se értek hozzá csak más mondta, hogy lehet meg így kell.:D
2010. jún. 23. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
e-mail címemet majdnem elfelejtettem xD :   messy93@indamail.hu
2010. jún. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!