Szerintetek használ a Norbi-update diéta?
Én is ezt csinálom, de én tornázom is.
Egyébként tényleg jó.
Mennyit akarsz ledobni? Ha 10 kg-nál többet és nem mozogsz, szép lesz majd a bőröd.....
Attól is függ, mennyit eszel. Én pár éve 7 kilót fogytam torna nélkül, igaz, lassan. Magamnak főztem, nem vettem norbis cuccokat.
Most olyan élethelyzetben vagyok, hogy nem tudok főzni, kénytelen vagyok azt enni, ami utamba kerül (és itt nem fornettire és társaira gondolok). Fel is jött pár kiló, amit le szeretnék adni. Elkezdtem norbis kaját rendelni (úgyis kell valahonnan ebédet rendelnem), nagyon finom és nagyon nagy adag - meg is eszem mindet, egy dekát nem fogytam, igazság szerint rá se merek állni a mérlegre. Update 1-ből is számít a mennyiség.
Szerintem akkor használ, ha szintén keveset eszel.
Eddig úgy csináltam, hogy megettem mindent ami Update 1-es kódú. De nem fogytam semmit. Most sokkal kisebb mennyiséget eszek és elindult a fogyás, mellette persze kell a torna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!