Fegyencedzés? Tanácsot érnék!
1. persze hogy edzhetsz egyszerre 6. és 1. szinten. ezek csak ajánlások kezdőknek, hogy fokozatosan tudjanak eljutni a kemény gyakorlatokig. mert fokozatok nélkül nem igazán menne (lásd nálad a felhúzás).
2. igen, mivel erőedzésről van szó, ezért lehet minden nap csinálni, ha bírod. az izmaid nem lesznek hálásak, de kurv.a erős leszel.
értem, köszönöm szépen a választ.
Mikor eljön a versenyszezon akkor megteszi heti 2-3 edzés is ?
én a Pavel féle meztelen harcost preferálom, itt nem egyszerre nagyon nagy terhelést adsz az izmaidnak, hanem rendszeresen de rövidebb edzéseket. nem írtam hülyeséget, de a fegyencedzés rendszere más, tényleg ritkábban eddz. elég a heti 2-3 is! vagy a 4-5, majd te érzed.
amikor több ismétlést végeznél, akkor inkább a nehezebb gyakorlatra térj át. van értelme egy gyakorlatot ismételni, de nem egyszerre 100-szor! na megyek nyomok én is valami pulzus serkentőt, mert berohadok már ebbe a szobába. ne várjátok a vizsgaidőszakotokat.. nem fog tetszeni.
Nos a könyv kínál jó pár edzéstervet miért nem sikerült azok közül választanod?
Ha már ennyiszer akarsz edzeni akkor a veteránnak állj neki szerintem 6 edzésnap minden napra egy gyakorlat.
Ha túl kevésnek véled ott a magánzárka, de ez már egy elég kemény program a helyedben nem ezzel kezdeném.
Ha ezt sem véled elégnek még mindig ott a supermax, ez garantáltan megöl az első héten.
Mivel nekem nem ez az egyetlen mozgásformám a klasszikusabb felépítésű jó magaviseletet preferálom.
A Fegyencedzés célja az erő. A 8x25 fekvőtámasznak pedig ahhoz hosszú távon kevés köze van. Minek ragadnál le itt? Inkább lépj tovább a lépésekkel, és haladj az egykaros fekvőtámasz felé!
Szerintem lenne lehetőség kombinálni A meztelelen harcos GTG programját a Fegyencedzés lépéseivel. Most ezt nem fejtem ki, mert oldalakat írnék tele, de szerintem szerezd be A meztelen harcost, tanulmányozd át, és kísérletezz, ha gondolod.
Amúgy egyetértek Neutronlovaggal. A Fegyencedzés remekül összeállított edzésterveket ad, válassz közülük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!