Fegyencedzében milyen sűrűn érdemes szintet lépni?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, nem túl jó fizikummal. Úgy terveztem hogy 4 hetente lépek szintet. 1. héten kezdő ismétlésszám 2.-on középhaladó, 3.-on és 4.-en pedig haladó. Ez így jó vagy változtassak rajta?2011. dec. 26. 16:49
1/5 anonim válasza:
kezd el..és ha megtudod csinálni az adott gyakorlatból a 2x20-at akkor kell megpróbálni szintet lépni. De ezt úgyis érzed majd.
2/5 anonim válasza:
Ebből is látszik a könyv komolysága, 2 hét alatt haladó szint lol
3/5 anonim válasza:
Az első gyakorlatok tényleg komolytalanok, a fallal szembeni fekvővel nem kell sokat bíbelődni, egykezes fekvővel meg kicsit többet. Kérdező te meg egy f@szságot akarsz csinálni az első szint, ha jól emlékszem mindenhol 3x50. ezen a kezdő mondjuk 1x10 a középhaladó 2x20 a haladó meg 3x50 a helyedben kezdenék minimum 3x25-el és onnan növelném 3 hét alatt 3x50-re például.
4/5 anonim válasza:
G'sback, te most komolyan arra alapozod a könyv komolyságát, hogy egy kezdő milyen edzéstervvel akar dolgozni? :)
5/5 lulu77 válasza:
Kedves kérdező. Szerinted így akkor 10 hónap alatt képes leszel megcsinálni a 10. lépéseket mindenből? Mindezt úgy, hogy szabályosan csinálsz mindent.. Ha totál kezdő vagy, már a 2. szint se fog így sikerülni szabályosan, nem akarlak elkeseríteni.. Nem hogy a későbbi nehéz szintek. Én úgy hogy nem totál kezdő voltam - kézenállásban fekvőt pl tudtam az elején is csinálni - tartok a fekvő 8. lépésénél, pedig lassan 1 éve csinálom. Úgy, hogy én sűrítve edzettem még az elején, szóval heti 2-szer mindegyiket - amit így utólag nem ajánlok. És nem totál kezdőként. Van ahol még csak a 6. szinten tartok.. Nem értem miért kéne ilyen ütemben haladnod.. Ha ennyire odafigyelsz arra, hogy mikor kell tovább lépned, annak a gyakorlatok fogják a kárát látni, mert akkor is kierőszakolsz magadból pár plusz ismétlést, amikor már nem kéne.. Úgyhogy inkább csináld úgy ahogy bírod, ne a naptárt nézve.. ;) (Amúgy ha kigyúrt állat akarsz lenni, akkor menj kondizni, ettől nem elszel nagydarab..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!