Étrendtervhez tudtok nekem válaszolni egy egyszerű kérdésre?
Most kezdem ismerkedni a testépítéssel, de ugye ez nem működik normális étrend nélkül, úgyhogy szeretném összeállítani az étrendem, azonban picit elakadtam.
Elolvastam mindent ezzel kapcsolatban, nézegettem a minta étrendeket is, de ez az étkezés nem egyoldalú egy kicsit? Úgy értem, minden nap ugyanezt a menüt kell enni, amit összeállítok, vagy ami le van írva, vagy azért lehet belekombinálni mást is? Mert azért nekem ez nem teljesen tiszta!
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
nem tudom miket olvastál de nem minden étrendnél rizs meg csirkemell van,gondolom ezekre gondolsz.
egyébként nagyon jó tápanyag forrás nem gond ha nem túl változatos a kaja mert meg van bennük minden ami kell.
Nem kell egyoldalúnak lennie. Általában a mintaétrendekben az van írva, hogy x g csirke-rizs, de ezt többféle hússal (ill. tojással, túróval) és más összetett szénhidráttal is kiválthatod. Lehet helyette hal-krumpli vagy marha-teljes kiőrlésű tészta, stb.
Elég sok variáció van, nem muszáj csirke-rizsen élni, az a lényeg, hogy jó minőségű fehérje legyen kombinálva jó minőségű összetett CH-val. Tömegesítéskor egy-két un. csaló étkezés is megengedett. Elvégre nem versenydiétán vagy. :)
az nem egyoldalú ha többfelé húst,krumplit,rizst,zabpehely,este túró,protein shéke stb fogyasztasz naponta.
lehet hogy heti szinten egyoldalú de nem gond mert mindet megkap a tested ami kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!