Válaszolnátok erre a két kérdésre? (Tömegnövelés)
1,Ugyebár mindenkinek kockás a hasa csak háj eltakarja és nincs összefüggés a hasizomgyakorlatok és a kockás has közt.De nekem nagyon kicsik a kockáim van valami módja hogy növeljem az izmot?
2,Sorendbe állitanátok hogy 3 közül melyik mozgatja meg legjobban tricepszet és melyik legkevésbé??
Tolockodás(szűken),homlokraengedés,szűknyomás
1, igen legtöbb embernek jó lenne a hasa csak a zsír takarja el,két kockás has közt is van különbség azért.nem muszáj nagy tömegű hasizom ahhoz hogy kockás legyen a has,elég az alacsony testzsír és látszik is az izom és az már akkor kockás has./a testépítőké na az nem iylen,annak van tömege rendesen/
A hasizom növelése: hasprések,lábemelés,felülés haspadon,hasprésgép,függőcsizmás felülés stb.
2, szerintem a legjobban a három közül a homlokra engedés,a másik kettőt egyszintre sorolnám
egyszer már irtam valahol,de akkor most megint:
a hasizmod is izom.olyan mint a többi.ha tömeget növelsz akkor a hasadat is tömegeld...súllyal 5*12.
szálkásításkor(én nem használom ezt a kifejezést,inkább azt irom h nem tömegeléskor)pedig a diéta és a edzés hatására jönnek elő a kockák,nem pedig mert jól rágyurtál.
nekem tricepszre a sima tolódzkodás súllyal alap,aztán utána letolás csigán nagy súllyal.ezzel ki is végzem a tricepszem és jól néz ki,szerintem az egyik legjobb izomcsoport rajtam,és csak ennyit edzem mint amit leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!