Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Válaszolnátok erre a két...

Válaszolnátok erre a két kérdésre? (Tömegnövelés)

Figyelt kérdés

1,Ugyebár mindenkinek kockás a hasa csak háj eltakarja és nincs összefüggés a hasizomgyakorlatok és a kockás has közt.De nekem nagyon kicsik a kockáim van valami módja hogy növeljem az izmot?

2,Sorendbe állitanátok hogy 3 közül melyik mozgatja meg legjobban tricepszet és melyik legkevésbé??

Tolockodás(szűken),homlokraengedés,szűknyomás

2011. szept. 1. 16:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondja hogy a szűknyomás jobban megdolgoztatja a tricepszet mint a homlokraengedés valaki meg azt hogy fele annyira se.
2011. szept. 1. 16:43
 2/6 dirtboy ***** válasza:

1, igen legtöbb embernek jó lenne a hasa csak a zsír takarja el,két kockás has közt is van különbség azért.nem muszáj nagy tömegű hasizom ahhoz hogy kockás legyen a has,elég az alacsony testzsír és látszik is az izom és az már akkor kockás has./a testépítőké na az nem iylen,annak van tömege rendesen/

A hasizom növelése: hasprések,lábemelés,felülés haspadon,hasprésgép,függőcsizmás felülés stb.

2, szerintem a legjobban a három közül a homlokra engedés,a másik kettőt egyszintre sorolnám

2011. szept. 1. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:
kszönöm:)
2011. szept. 1. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Hadd sarkítsak, gyakorlatilag nincs összefüggés a hasizom gyakorlatok végzése és a kockák között! Maximum annyi, hogy akinek nagyobb az izomtömege a hasán, annak mélyebbek az árkok a kockák között, és amikor már látszik az izom, akkor jobban fog kinézni. Gondolj Ahmad Haidar-ra, vagy Jimmy Canyon-re. De a hasizom tömegnövelését nem a diéta alatt kell és lehet megoldani
2011. szept. 1. 17:36
 5/6 dirtboy ***** válasza:
igen így van jól írtad,szálkásítás alatt nem lehet növelni a hasizom tömegét
2011. szept. 1. 17:50
 6/6 TOMAtm ***** válasza:

egyszer már irtam valahol,de akkor most megint:

a hasizmod is izom.olyan mint a többi.ha tömeget növelsz akkor a hasadat is tömegeld...súllyal 5*12.

szálkásításkor(én nem használom ezt a kifejezést,inkább azt irom h nem tömegeléskor)pedig a diéta és a edzés hatására jönnek elő a kockák,nem pedig mert jól rágyurtál.

nekem tricepszre a sima tolódzkodás súllyal alap,aztán utána letolás csigán nagy súllyal.ezzel ki is végzem a tricepszem és jól néz ki,szerintem az egyik legjobb izomcsoport rajtam,és csak ennyit edzem mint amit leirtam.

2011. szept. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!