Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Methanabol...

Mi a véleményetek a Methanabol-ról? Az eredetiségét tekintve? Nem kis strandkokszos vagyok gondoltam kiírom mivel lehet rá se néztek a kérdésre. Bövebben lent.

Figyelt kérdés

ajánolottak Methanabolt-(British Dragon)foliázott doboz hologrammal stb..nem vagyok "kezdő" szteroidok terén..a véleményetekre vagyok kiváncsi a cuccal kapcsolatban...

mivel elég nehéz manapság jó cuccot kapni..sok a kamu:S

személy szerint a Methanabolt nem ismerem de "elvileg" ez nehezebb hamisítani mint a jó öreg danabolt..:)

a kérdést nem azért tettem fel mert a hatása érdekell hanem az hogy mennyire megbízható!

TOMAtm...Clint..°:Amigo:° remélem ti is írtok mert "otthol" vagytok szteroid témában és adok a véleményetek-re..köszi előre is!!

2011. júl. 13. 12:14
 1/2 TOMAtm ***** válasza:

hali!

Nos,az eredetiségre nézve nem sok mindent tudok mondani.a legtöbb mai 'hasonmás' még jobban néz ki mint az eredeti.nekem is van Stanám,hologrammos benne van a dobozban a gyógyszertári útmutató is.pedig valószínű h nem ott készült(mivel a genesis már ezer éve megszűnt)hanem valahol kishazánkban vagy a környéken :)

A szerrel kapcsolatban gondolom tisztában vagy akkor mindennel.erősen aromatizál,nem árt mellé jóféle anti-ösztrogén.közepesen androgén és erősen anabolikus,nem árt mellé valamilyen teszto vagy omna-susta(rád van bízva,én propit tolnék 1-2 hétig vele együtt menne enantát 6 hétig).

a kúra után erős összeesés várható!mivel nagy tömegnövekedés is várható a kúrád alatt(jó tanács,vegyél terhesség elleni bőrvédő kenőcsöt és kend be vele a karod,elülső váll alatt a hónaljad,stb,igy elkerülhető a ronda bőrrepedés talán).ha sok az ösztrogén gátló akkor kevesebb víz jön fel,kevesebb tömeg de minőségi izomzat.

ja igen mivel a térfogatnövekedés miatt a kortizol-receptorok száma megnő(és mivel a hülye testünk csak nyomatja a kortizolt a kúra alatt és nem érti miért nme hat) ezek a kúra után nagyon gyorsan letudják bontani a friss izomzatot.javaslom h szerezz be a kúr vége utánra LG Postal-t vagy/és SNS reduce XT -t.ezek kortizol-csökkentők,valahogy úgy veszem észre h a testépítés méltatlanul elhanyagolt Grimm Reaper-e ez a kortizol,mégsem foglalkozik vele senki.amerikában az egyik legfontosabb dolog a kúra után,de még a naturál sportolók közt is ennek a visszaszorítása.itt meg nem is tudják h van ilyen.

nem árt májvédő sem,én Legalon 140 mg-t használok(mert olcsón szerzem)de van sokféle.

Sok sikert a kúrádhoz.ha van kérdés állunk rendelkezésedre.Csá!

2011. júl. 13. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:

TOMAtm..köszi a segítséget..hát igen az a baj hogy itt a hologram meg a fóliázott doboz se garancia semmire..:S

régebben volt dolgom La Pharmas Methandienon-al 10mg al azt hozta amit kellet nemrég láttam egyik havernál a doboz a hologram ugyanaz a gyártási év nem és az ö-cucca világoskék szinü(nekem sötétkék volt) és nem hozott neki semmit..Danabol az "jó" cucc ha megfelelően hozáértéssel használod de abból annyi féle van hogy hihetetlen..a vastagság már szerintem nem mérvadó..:S attól még leghet egy darabb sz@r a cucc..

feléd mi a helyzet?, vanak megbízható cucok?? te általában melyik gyártót választod??

2011. júl. 13. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!