A "The Sims Medival" játékot feltelepítem, elindítom, be is tölt, megkezdené a játékot, mire bejön egy ablak, hogy nem fogja a CD eredetiségét vizsgálgati, csak egy pipára lehet kattintani, arra rákatintok, és kilép. Mi lehet a probléma? Kössz előre.
hali
Írd le légyszíves pontosabban mert az az ablak elég tág fogalom..
Nekem is ez volt a probléma, de már nem nagyon emlékszem hogy hogyan csináltam meg, de azt hiszem hogy azt kell csinálod hogy a vírusirtódban a mappa kivételek közé kell raknod a sims-et. Tehát be kell azt állítanod a vírusirtódban hogy az úgymond ne "ellenőrizze". És ha ezzel megvagy akkor elvileg működni fog, de a biztonság kedvéért még egyszer be crack-elheted :D
remélem tudtam segíteni. Dave
Megpróbálom a vírusírtóst...
1.nek = Ez egy olyan kis pici ablak de a játékba nem a windowsba tehát olxan az ablak olyan rajzos mint a játékba na tudod mindegy.... és csak pipálni lehet
Ha Crack-ről van szó (.exe) fájlról,akkor nem kell átírni,mert azonos nevű általában az indító fájlal.
De viszont felül kell vele írni az eredeti fájlt,ami a feltelepített játék könyvtárában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!