Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet kideríteni az...

Hogyan lehet kideríteni az eredetiséget?

Figyelt kérdés
ha veszünk vagy rendelünk ruhát cipőt stb..honnan lehet tudni hogy eredeti? ma már annyi helyen gyártják őket,hogy nem lehet tudni melyik eredeti,és melyik gagyi termék.
2011. szept. 3. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
eredetit nem netről kell rendelni. Ha van annyit pénzed hogy eredetit vegyél (ugyan nem tudom miből akarsz eredetit , de gondolom hogy nem tally-s cuccból ...) akkor szépen elbattyogsz a körútra és ott veszel márkaboltban.
2011. szept. 3. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

12:50-es:

Nem kötekedésből, de az hogy eredeti vagy hamis, annak mi köze van ahhoz, hogy "fizikai" boltban vagy netről szerzed be?

Ott van a Playersroom, aminek van fizikai boltja és webáruháza is. Ha a boltban vásárolsz tőlük akkor eredetit adnak, de ha a webboltjukat használod, akkor már hamis lesz az a termék? Vagy ott van az Office Shoes: a boltjukban eredeti cipőt árulnak de a webboltjukban hamisat?

Vagy vannak a parfümboltok: ugyanúgy ellehet adni rendes "fizikai" boltban is hamis parfümöt, mint ahogy webáruházban is, mindkettő áruház fajtát vállalkozó üzemelteti, ha elakar adni hamisat, azt bárhol megteheti szerintem, nem kell ahhoz webáruház. A múltkor voltam fogyasztóvédelemnél másfajta ügyben, azt mondták, nem is gondolnám, hogy mennyi hamis terméket adnak el az üzletek.

Amúgy a kérdésre válaszolva: a legbiztosabb módszer az eredeti termékre, ha a gyártó saját hivatalos weboldaláról rendelünk ruhát, akkor tutira kizárt a hamis termék.

2011. szept. 3. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ajj... de nyilván nem úgy érti a kérdező , hogy a márka hivatalos oldaláról rendelni...mert akkor az NYILVÁN eredeti....be is baxna ha az is hamis lenne :O... sztem a kérdező úgy érti hogy vateráról,ebay-ről stb...
2011. szept. 3. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy gondolom a népszerű áruházláncok azért megbízhatóak, gondolok itt olyanra, hogy otto vagy Hervis.

Ja, olvastam, hogy már a Váci utcában is foglaltak le hamis parfümöket, tehát ugyanúgy nem lehetsz biztos benne, hogy eredetit kapsz, akkor sem ha a Váci utcában veszed meg csomó pénzért.

5/8 anonim ***** válasza:
47%
(de egyébként iszonyat idegesítő mikor valaki feltesz egy kérdést és baxik reagálni a válaszokra)
 6/8 anonim ***** válasza:

13:34

Jó, én a netről rendelést nem úgy vettem, hogy a termék hivatalos oldala, mert az nyilván eredeti. De nem is úgy vettem, hogy vatera és hasonlók, mert ott tényleg nem tudni.

Én úgy gondoltam, hogy a kérdező az ilyen köztes megoldásra gondolt, mint például Playersroom, Otto, Office Shoes...

2011. szept. 3. 13:39
 7/8 A kérdező kommentje:
így van,bocsi! azt nem írtam,elsősorban hogy vatera stb oldalakra gondoltam,egy pólót rendeltem,és hát nagyon féltem attól mire számítsak,de valóban eredetinek tűnik,semmi szakadás hiba rajta,címke is minden eredetinek tűnik,és mivel a legtöbb termék úgy van ott feltüntetve hogy eredeti(vatera) ezért furcsállom hogy mennyivel olcsóbb,nyilván a hivatalos oldalról nem lehet hamisítvány,szép is lenne. a kérdésem egyébként arra vonatkozott,ha én rendelek akármit valamilyen oldalról milyen jelet nézzek vagy szöveget,mert egy R jel,vagy eredeti kiírás még nem bizonyíték,bár az ilyen oldalakon főként az eladó jóindulatán múlik milyen terméket kapunk,szerintem.
2011. szept. 3. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell vateráról vásárolni, ennyi.
2011. szept. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!