Mit tehetnék hogy átlépjem a holtpontot?
Figyelt kérdés
közel 5 éve edzek teljesen naturálba a karomat akárhogy edzem 46cm-nél nagyobbra egyszerűen nem tudom növelni.
Próbálkoztam már a következőkkel
heti egyszer edzés, heti kétszer edzés, egy napon edzeni bicepszet és a tricepszet külön napon edzeni szuperszettben edzeni, próbáltam csökkenő sorozatot fst7 et súly csökentést tehát szinte mindent kajám tökéletes tápkieg is
2012. jan. 3. 16:10
1/4 dirtboy válasza:
kreatin,energetizálók is voltak már?
az is jó ha időnként szálkásítasz aztán megint tömegelsz,ne tömegelj 5 évig folyamatosan.
2/4 A kérdező kommentje:
Hy! Igen használok creatint 2 hónapig aztán pár 1-2 hónap pihi aztán újra, nintrogén oxid fokozót is használok azt is szinte mindig, mellé fehérje túrmix reggel és edzés után csirke, tojás, hal és most tömegeléskor rengeteg szénhidrátot eszek, és nem szoktam mindig tömeget növelni kb1,5 éve leszálkásítottam magam egész jól ahhoz képeset hogy elsőnek csináltam :)
2012. jan. 3. 17:57
3/4 dirtboy válasza:
próbáld meg a heti 1x futást,azon a napon persze picivel több ch t vigyél be,a pulzusod legyen kardió tartományban.
több ötletem nincs ha a kaja tényleg maxon van menyiségben is minőségben is akkor csak ez jut az eszembe.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés kipróbálom! köszi a választ :)
2012. jan. 3. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!