A fegyencedzessel sokat ertel el?
Erő és erő-állóképesség növekedés.
Az edzésprogramok lényege meg az, ha nincs elég ismereted egyénre szabott program összeállítására, akkor követed ahelyett, hogy összehegesztesz valami sz@rt.
Sok választ megcáfolnék!
19 éves vagyok, 3 éve foglalkozok vele, nem vagyok egy Schwarzenegger, de ha kimegyek a strandra, nem kell szégyenkeznem... Az izomzatom rugalmas, kemény, kitartó, és tetszetős... Képet nem teszek fel, azt hiszem megértitek hogy miért, de alapul tudom mondani pl. Jason Statham, vagy épp Taylor Lautner..
Nekem ilyen jött össze, és súlyos mellényel növelem az izomzatom tömegét, és így is formálom, ehhez türelem kell... Ezek a sztárok is fel vannak gyúrva és szállkásak, de hidd el, ha rendesen csinálod, fejlődsz, akkor fog nőni az izomzatod, az előttem hozzászólok valószínű hogy a könyvből következtettek, nem hinném hogy sok év áll mögöttük.
A képen látható fiatalember, ami a könyvben van, azt hiszem látszik hogy jó formában van, nem véletlenül.. És rajta is meglátszik elég szépen.. Csak az a különbség, hogy bármelyik konditerembe legyaláz akárkit, ilyen testtel...
Én azt tudom ajánlani hogy próbálgasd a dolgokat, kezd legelőről a 10 lépést. Én mindent havonta akartam váltani, hogy minél gyorsabban eljussak a célig, pedig 1 kezes fekvőket is tudtam nyomni 10-10-et nevetve... Tehát alappal kezdtem előről, fekvőtámasznál a falhoz mentem stb...
Nem szégyen hidd el, az az alap ami kell. Mire a fekvőhöz jutottam, nevettem szinte saját magamon, hogy milyen egyszerű... Tehát azt tudom mondani, hogy csináld, és próbálgass mindent. Ami nekem nagyon bejött, az a kézenállásból "fekvőtámasz"...
2 szék közé szoktam felállni, hogy minél lejjebb tudjak menni, később neked is ezt ajánlom, a húzóckodást pedig szélesebben szoktam, így olyan lesz a hátad mint egy vitorla, és nem olyan pumpált mint a kondiba, hanem látszani fog rajta, hogy ez valamiért más... Példaképp tudom ajánlani a példaképemet, Bruce Lee-t, nézz egy képet ahol hátizmot villant, azt hiszem a kép magáért beszél, és ő se járt konditerembe hogy elérjen ilyen testet...
Ha növelni akarsz tömeget, akkor az étkezésre figyelj oda, és ha már mennek az alap dolgok, gugolás, fekvőtámasz, kézenállva fekvő stb. akkor csak ajánlani tudom a mellényt, és valamiféle táplálékkiegészítőt, vitamin alap, onnantól meg pénztárca függő.
Én vitamint szedtem, aztán homemade tömegnövelő, fehérje, szőlőcukor, keményítő keverék, fél évig, most nem panaszkodhatok, ez volt fél éve, és nem "mentem össze" nem is fogok, nem véletlenül... Nekem ez hidalta át azt, hogy nem növök... Nem szedek semmit, csak vitamint, és növök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!