Mi a titka a feszes combnak, fenéknek? Milyen féle sportokkal lesz feszes a combom, fenekem?
bicikli!
(most azért vigyázz, nehogy jégre biciklizz! viszont tavasztól hajrá!)
;-)
köszönöm szépen a vélaszokat :) sajnos nálunk nincs lehetőség, szertornára, ritmikus sportgimnasztikára vagy küzdősportokra :S csak kézilabdázni és focizni lehet...:/
a futás jó ötlet, csak nekem még hideg idő van hozzá :S (nagyon fázós vagyok) de tavasszal ezerrel fogok biciklizni, futni :D jah és nem hinném h sok zsírom lenne :P 47 kiló vagyok ami sztem 14 évesen optimális :) csak feszesíteni szeretnék az alakomon, h ne legyek olyan "plöttyett" :) köszönöm a videót is! :)
A biciklizéssel kapcsolatban tapasztalatom:
Ha mondjuk nem sportnak veszed, hanem közlekedési eszköznek, már az is sokat számít! Tehát segít annyit, hogy ne legyél plötty, vagy ha normál esetben kezdenél picit hízni, ilyesmi, akkor egy mindennapos nem túl kifulladós bringázás is hat! Napi 10-20 km nem sok, de épp elég erre. Mondjuk ha bringával mész munkába vagy suliba, akkor észre sem veszed, hogy sportolsz...
De ha ezt nem tudod megvalósítani, akkor esti bringázások, vagy egy hétvégi nagyobb túra is jó...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!