Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a titka a feszes combnak,...

Mi a titka a feszes combnak, fenéknek? Milyen féle sportokkal lesz feszes a combom, fenekem?

Figyelt kérdés
szeretnék feszes combokat és feneket. Szoktam sportolni hiszen tesi óránk is van és még külön heti 1x járok kézilabdázni. De nem elég feszes a combom és fenekem, pedig nagyon szeretném, hogy az legyen. Segítsetek! Milyen mozgást tudtok még ajánlani? Otthoni tornára esetleg videókat tudnátok linkelni? Előre köszönöm szépen. :)
2012. jan. 1. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:

bicikli!

(most azért vigyázz, nehogy jégre biciklizz! viszont tavasztól hajrá!)

;-)

2012. jan. 1. 22:08
 2/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Látványos az átalakulás.
2012. jan. 1. 22:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot! :) és még annyit h heti hány óra ajánlatos? :)
2012. jan. 1. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
szertorna, ritmikus sportgimnasztika, küzdősportok, stb
2012. jan. 2. 00:12
 5/10 anonim válasza:
Hetente 2-3 X egy Göd-Szob, vagy egy Verőce-Zebegény távolság bevált. Friss levegőn, szép környéken, a víz közelében, jó utakon.
2012. jan. 2. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
mellette pedig csak kisebb mennyiségű zsírt kell tartani a testen, ugyan is egy zsíros ember ritkán feszes.
2012. jan. 2. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 2. 11:29
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a vélaszokat :) sajnos nálunk nincs lehetőség, szertornára, ritmikus sportgimnasztikára vagy küzdősportokra :S csak kézilabdázni és focizni lehet...:/

a futás jó ötlet, csak nekem még hideg idő van hozzá :S (nagyon fázós vagyok) de tavasszal ezerrel fogok biciklizni, futni :D jah és nem hinném h sok zsírom lenne :P 47 kiló vagyok ami sztem 14 évesen optimális :) csak feszesíteni szeretnék az alakomon, h ne legyek olyan "plöttyett" :) köszönöm a videót is! :)

2012. jan. 2. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

A biciklizéssel kapcsolatban tapasztalatom:

Ha mondjuk nem sportnak veszed, hanem közlekedési eszköznek, már az is sokat számít! Tehát segít annyit, hogy ne legyél plötty, vagy ha normál esetben kezdenél picit hízni, ilyesmi, akkor egy mindennapos nem túl kifulladós bringázás is hat! Napi 10-20 km nem sok, de épp elég erre. Mondjuk ha bringával mész munkába vagy suliba, akkor észre sem veszed, hogy sportolsz...

De ha ezt nem tudod megvalósítani, akkor esti bringázások, vagy egy hétvégi nagyobb túra is jó...!!!

2012. jan. 2. 15:34
 10/10 A kérdező kommentje:
közel lakok a sulihoz, gyalogolni szoktam. :) de beiktatok akkor esti bringázásokat :) köszönöm még1x :))
2012. jan. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!