Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni konditeremhez milyen...

Otthoni konditeremhez milyen dolgok szükségesek?

Figyelt kérdés
Házilag készült konditermet szeretnék készíteni!
2011. dec. 29. 22:23
 1/5 dirtboy ***** válasza:

mármint hogy boltból abszolút semmit nem veszel?

kell állítható fekpad,rudak,szerelhető egykezesek,guggoló állvány,fekpadra felszerelhető scott pad és nem árt egy fogantyú T-rudas evezéshez.

ha ezek meg vannak egész jó végeredményt lehet kihozni egy kis szaktudással.

2011. dec. 29. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én régen fémhulladékból csináltam otthon a fekpadot. Csináltam zsámolyt is meg egykezes gépet is raktam már össze szintén szemétből. A konditermet nagyapám kislakásában alakítottam ki mivel már nincs köztünk így apám mondta hogy ha gondolom birtokba vehetem, így volt bent 2 szoba ott vannak a gépeim meg a súlyzóim, van egy kis konyha meg fürdő ott zuhanyozni szoktam, konyha meg csak dísznek van. Elég pofás kis termet raktam belőle össze. A gépeket lomtalanításkor szedtem össze mert volt nem messze egy edző terem ahol leselejteztek dolgokat azokat újítottam fel, meg persze vásároltam is hozzá, súlyokat meg egyéb dolgokat. Idén egy futópaddal meg egy szoba biciklivel újítottam be, a barátnőm nagy örömére.

Kezdésnek javaslom hogy szerezz be egy szőnyeget akkor egy valami gumírozott valamit ahol fekvőzni meg felüléseket tudsz csinálni, meg barkácsolhatsz bordás falat is. Esetleg egy kis fekpad, pár egy kezes súlyzó, meg ha úgy van van valami egyszerű gép is beleférhet. Persze ez nem rögtön fog menni, évek kellenek ahhoz hogy egy frankó kis termet tudjál építeni magadnak, sok sikert hozzá:)

2011. dec. 29. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
2011. dec. 30. 02:04
 4/5 anonim válasza:
Figyu adok egy tanácsot, menj le konditerembe ami rendes és igazi, nem azért mert nem tudsz csinálni... Hanem azért mert a konditeremben kérhedsz tanácsokat, ha valamit rosszul csinálsz akkor segítenek... Én már régóta kondizok, hidd el megéri, aról ne is beszéljünk hogy hamar megerősödhedsz! És ott nem "házilag készült" gépek vannak.
2011. dec. 31. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

én is azt tudnám ajánlani hogy nézz szét egy igazi konditermen, aztán gondolkozz el, hogy mik azok az alap dolgok amik kellenek bele és hogy mire van kereted. pl. alap dolgok:

-fűtés

-szőnyeg

-világítás

-padok

-súlyok, rudak

-kisebb szekrény ahova pakolhatsz

-egyéb tetszőleges felszerelés (pl. bordásfal, szobabicikli,stb...)

Ilyen egyszerű, én is csináltam itthonra egyet.

2012. jan. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!