Milyen izmok szükségesek ehhez?
baromi jó egyensúly érzék ,amit lehet akár egy év alatt sajátíthatsz csak el
ahhoz hogy felmenj kézenállásba ,gyakorolnod kell azt a mozdulatot ,durva vállizmot igényel ,de nem súlyzos izmot ,hanem a saját tested mozgatásából szerzett izmokat
az előző kommentben leírt gyakorlatok jók, de nekem főleg a sok gyakorlás segített. gondolom guggolásból szeretnéd magad kinyomni kézenállásba. mindennap próbáld meg minél többször, guggolsz kinyújtott karokkal, ráhelyezed a testsúlyod a kezeidre (közben kissé behajlítod a karod), majd megpróbálod a csípődet minél feljebb tolni. próbálgasd sokszor, és hamar fog menni. :D
magasabb tárgyon még így én sem próbáltam, de ez az alapja. ha egyszer már ki tudod magad nyomni csípőtámaszba a falon pl, onnantól már gyakorlatilag ugyanez a mozdulat. persze jóval több erő meg gyakorlás kell hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!