Akarok venni valami kreatint és ebben kérem tanácsotokat, már régota nemmenek az edzések mert nincs hozzá energiám vagy épp kedvem, milyen kreatint vagy esetleg más szert tudnátok ajánlani? , néztem a crea. Tort elég jonak tartsák szerintetek?
vitamin kell neked,ép testben ép lélek és lesz kedved edzeni.
ha meg úgy sincs kedved akkor hagyd ezt a sport mert nem neked való úgy tűnik.
nyuszika, én ajánlanám neked a vágdleafüled-monohidrátot ,)
(Na nem ám, kapsz rá gyógypuszit:D)
Kérdező: Sima monohidrát. Ha nem akarsz szarozni sima monohidrát itthon a fullforce, és a biotech 1 kilós monohidrátja van a legjobb árba, ha könnyen elérhető kell, de a muscletech.hu-n kapsz még olcsóbbat, még nóném-ebből :D (ez nem fizetett reklám!:D) G'sback: Őszinte tiszteletem, amiért te is a jó cumókat nyomod edzés előtt mint én, és nem a hátbládot de azért ha napi 4-5 NO. X-plodeal kéne feltöltenie, szétbarmolná eléggé a vérnyomását, meg stb. Amúgy ha gondolod még az 1 M.R.-t, vagy az animal rage-t is próbáld ki, komolyak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!