Szedhetek kreatint?
ha a kajád nincs rendben akkor kreatin kilőve.
a kreatin a kőműves de hiába a kőműves ha nem viszed neki a téglát amiből építsen.
kérdező!!
15 évesen kellene egy kevés időt edzened kb fél évet v inkább egy bő évet javasolnék h megerősödjön a vázizomzat, az inak a szalagok és az izületek.
kb 3 edzésprogramot tudnál végigcsinálni ha egy edzéstervre kb számolsz 3 hónapot, utána 1-2 hét pihi és egy másik edzésterv megint, a kaját faaszán belőnni mellé, és így is sokat lehet fejlődni!!!
ráérsz utána is kreatint szedni ha már van alap nálad!!!!
Jah és egy edzői tanács!!!!
mivel a kreatin az izmokba vonz vizet és tápanyagot, minnél nagyobb sovány izomtömeggel kezded el a kreatin kúrát annál nagyobb növekedésre számolhatsz jah és legelső kipróbálásnál hat szinte a legjobban én tuti várnék még vele 18 éves korodig!!!!
"A kreatin a szervezet össz-víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet, izomgörcs, hányinger, hányás alakulhat ki, hosszú távon károsíthatja a vesét, rohamkeltő hatása is lehet." forrás: webbeteg.hu
Ha ezek ellenére szedni akarod, akkor szedjed nyugodtan!
/A kreatin a szervezet össz-víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet,/
hogy csökkenne már az össz. víztartalom,
ha a sejten belüli víztartalom növekszik akkor a sejten kívül is, ugyanis ezek arányban vannak ha a fene fenét eszik is.
ez egy vizesítő szer de viszont tápszer kategória ezért elvileg semmi mellékhatása...nah most gyakorlatban elmondom mi a mellékhatása, ha fokozottan reagálsz a vízvisszatartásra ami nem hormonális jellegű(szteroid által kiváltott ösztogén mellékhatásra gondoltam itt)
egészségügyi alkalmazott vagyok szóval ezt tanultam amit most írni fogok.
Ahogy elkezd vizet vissza tartani a testben az erekben lévő vérmenyiség is megfog nőni, ami a vérnyomás emelkedését fogja eredményezni, ezzel párhuzamosan nő a pulzusfrekvencia, és magasabb vérnyomásnál a szívritmuszavar előfordulási esélye is...
a fokozott vízvisszatartás miatt előfordulhat enyhe veseszúrás is, aki kifejezetten reagál a vizesedésre annál vese károsodás is felléphet(picit elszíneződik a vizelet)sötétebb lesz..
ezen kivül semmi mellékhatás talán a súlynövekedés még de ez inkább aki szedi azoknál inkább pozitivumként van jelen...
egy valamit írnék azoknak akik ezt majd olvassák...
a vizesedés ha szer nélkül fordul elő komoly betegség a(vese elégtelenség kezdődő v végső jele)elég komoly gyógyszerekkel szokták kezelni h a fölös víz kimenjen az emberből, nos aki kreatint szed az pont ezt éri el h víz legyen rajta..
és a végére okulásképp nem egy ilyen ember volt a belgyógyászaton már h fokozottan reagált a kreatin vízesítő hatására és a sok vizet kellett róla eltávolítani:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!