Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás bicepszre, táplálkozás,...

Gyúrás bicepszre, táplálkozás, gyakorlatok. Mit hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem összetett.19 éves nagydarab srác vagyok, 175 centi 96 kiló.5 kilós súlyzókat szoktam emelgetni naponta.3 gyakorlatot végzek, 60-at karonként és 10-es sorozatokkal:

Bicepsz állva váltott karokkal (A kiinduló pozícióban a karjaim a testem mellett lógnak, a hüvelykujjakkal befelé fordítva. )

Kalapács bicepsz gyakorlat

Valamint oldalra szoktam emelgetni fel-le a súlyzót (Nem biztos de asszem ez a hátizmot erősíti)

Olvastam, hogy megfelelő táplálkozás nélkül nem ér semmit az egész.Tehát a kérdéseim:

1.Fogyni szeretnék ennek érdekében nem kajálok sokat max 2-3 almát naponta.Szükséges valamilyen kajabevitel(mondjuk fehérje vagy valami)ahhoz, hogy az eddzés hatásosabb legyen?

2.Hogyha ennem kell valamit a gyúráshoz akkor hideg kajaként mit és mennyit ajánlotok mert sajnos főtt kajához nem sokszor jutok:S

3.A gyakorlatok száma amiket végzek bicepszre elegendő vagy mi lenne a legideálisabb?60-at nyomok attól mondhatni elfáradok de nem nagyon.Elég ennyi vagy mondjuk csinálja 120at?

Bunkó beszólásoktól kíméljetek és köszi előre is a válaszokat.

2009. máj. 19. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rossz úton jársz. Olvasd el az alapokat.

Google: body building alapismeretek

2009. máj. 19. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
OK szóval enni kell.Hideg kajában ajánlotok valamit amiben van elég fehérje,szénhidrát stb?
2009. máj. 20. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Hideg kaja alatt gondolom azt érted, hogy nem főtt és pl. valamilyen szendvics szerű cucc. Ha igen akkor felejtsd el, mert a felvágottakban nem fehérje és szénhidrát van hanem szemét. Reggel meg kell csinálni az aznapi összes kaját, bedobozolod és viszed magaddal. Ilyenkor nyáron kicsit bonyeszebb a dolog. A fehérje + zabpehely jó párosítás turmixnak, viszont szvsz ezek mindaddig pénzkidobás amig a főtt kajálásod nincs rendben.

Nagyon végszükség esetén, bemész a mekibe és megeszel egy prémium grillcsirek szendvicset v. salátát öntet, majonéz és minden ilyen cucc nélkül.

Esténkénk egy kajának jó mondjuk tonhalkonzerv + pufirizs reggelire mondjuk zabpehely, fehérje. Napközbeni kajákra meg valamilyen jó husi + rizs. A szénhidrátot számolnod kell, a mennyiségeket meg mérni.

Az edzésed nagyon nincs rendben, nézz egy edzéstervet, mert ezzel nem szaladsz messzire. Teljes testet kéne edzeni és nem ilyen sok ismétlészámmal, és alacsony súlyokkal.

A kajálásnál esetedben már az is sokat segítene, ha a nagyon szemét dolgokat kitennéd az étrendedből.

2009. máj. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!