Gyúrás bicepszre, táplálkozás, gyakorlatok. Mit hogyan?
Sziasztok!
A kérdésem összetett.19 éves nagydarab srác vagyok, 175 centi 96 kiló.5 kilós súlyzókat szoktam emelgetni naponta.3 gyakorlatot végzek, 60-at karonként és 10-es sorozatokkal:
Bicepsz állva váltott karokkal (A kiinduló pozícióban a karjaim a testem mellett lógnak, a hüvelykujjakkal befelé fordítva. )
Kalapács bicepsz gyakorlat
Valamint oldalra szoktam emelgetni fel-le a súlyzót (Nem biztos de asszem ez a hátizmot erősíti)
Olvastam, hogy megfelelő táplálkozás nélkül nem ér semmit az egész.Tehát a kérdéseim:
1.Fogyni szeretnék ennek érdekében nem kajálok sokat max 2-3 almát naponta.Szükséges valamilyen kajabevitel(mondjuk fehérje vagy valami)ahhoz, hogy az eddzés hatásosabb legyen?
2.Hogyha ennem kell valamit a gyúráshoz akkor hideg kajaként mit és mennyit ajánlotok mert sajnos főtt kajához nem sokszor jutok:S
3.A gyakorlatok száma amiket végzek bicepszre elegendő vagy mi lenne a legideálisabb?60-at nyomok attól mondhatni elfáradok de nem nagyon.Elég ennyi vagy mondjuk csinálja 120at?
Bunkó beszólásoktól kíméljetek és köszi előre is a válaszokat.
Teljesen rossz úton jársz. Olvasd el az alapokat.
Google: body building alapismeretek
Hideg kaja alatt gondolom azt érted, hogy nem főtt és pl. valamilyen szendvics szerű cucc. Ha igen akkor felejtsd el, mert a felvágottakban nem fehérje és szénhidrát van hanem szemét. Reggel meg kell csinálni az aznapi összes kaját, bedobozolod és viszed magaddal. Ilyenkor nyáron kicsit bonyeszebb a dolog. A fehérje + zabpehely jó párosítás turmixnak, viszont szvsz ezek mindaddig pénzkidobás amig a főtt kajálásod nincs rendben.
Nagyon végszükség esetén, bemész a mekibe és megeszel egy prémium grillcsirek szendvicset v. salátát öntet, majonéz és minden ilyen cucc nélkül.
Esténkénk egy kajának jó mondjuk tonhalkonzerv + pufirizs reggelire mondjuk zabpehely, fehérje. Napközbeni kajákra meg valamilyen jó husi + rizs. A szénhidrátot számolnod kell, a mennyiségeket meg mérni.
Az edzésed nagyon nincs rendben, nézz egy edzéstervet, mert ezzel nem szaladsz messzire. Teljes testet kéne edzeni és nem ilyen sok ismétlészámmal, és alacsony súlyokkal.
A kajálásnál esetedben már az is sokat segítene, ha a nagyon szemét dolgokat kitennéd az étrendedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!