Diákoknak kedvező konditerem?
A személyi edző a kezdetekben nagyon fontos. Én hülye voltam, amikor 15 évesen minden hozzáértés nélkül lementem, hogy most gyúrok ezerrel. Aztán amikor éreztem, hogy másnapra nem izomlázam van, hanem szakadna szét a vállam, a derekam, és a gerincem is fáj, megszólalt a vészharang, hogy hoppá, hát itt valami hiba van.
1 hónapig edzettem személyi edzővel, mindent alaposan megmutatott, hogy hogy kell helyesen, rendbetette az étkezésem, és fokozatosan jöttem rá, hogy gyakorlatilag semmit nem tudtam, és hogy mennyire is összetett dolog ez. Kezdésnek mindenképp érdemes, nem szabad úgy hozzáfogni, hogy legalább az alapismereteket nem olvasod el, akkor csak károd származhat belőle, nem is kevés! De neked meg kitartást, és sok sikert! ;)
itt vannak a konditermek felsorolva,de ahhoz hogy az árakat meg tudd egyesével kell a honlapjukon megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!