Pesten hol van utcai harc vagy K1 edzés?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem fel és jó lenne egy két tipp. Nem vagyok teljesen kezdő. Olyan hely kellene ami nem is túl drága és jó edzés van.2011. dec. 23. 23:18
11/14 anonim válasza:
jaah. ez ilyen bunyó, itt is ugyan úgy megvannak a szabályok mint k1-ben, csak védőkesztyű helyett itt mondjuk fejrúgás nincs, tökmindegy. küzdősport eszéseket minden utcában lehet szinte találni.
13/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat srácok. Nincs konkrét kikötésem egy olyan hely kell ahol edzhetek súlyzókkal is és van küzdelem tehnikák ilyenek. Egyszerűen szeretem a küzdösportokat. Jártam már boxolni, thai-ra, krav-maga, utcai szóval egyszerűen szeretem csinálni és fejlődni szeretnék. Csak a pesti termeknél külön kell fizetnem az edzésekért és külön a konditeremért. Ez szerintem nem kóser és sajna annyi zsetonom nincs is mert havi 20 az sok lenne. De majd keresek valamit.
2011. dec. 25. 12:35
14/14 A kérdező kommentje:
Ja am nem ilyen dolog érdekel ami a videón van :) de kössz
2011. dec. 25. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!