Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pesten hol van utcai harc...

Pesten hol van utcai harc vagy K1 edzés?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem fel és jó lenne egy két tipp. Nem vagyok teljesen kezdő. Olyan hely kellene ami nem is túl drága és jó edzés van.
2011. dec. 23. 23:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

VIII ker egész belső része

használat előnyei: korlátlan embertömeg

kevert küzdőstílusok alkalmazására nyílik lehetőség

lehetőség van a menekülésre is ha az ellenfél többedmagával képviselteti magát a küzdelem során

hátrány:az ellenfelek bűze,IQ-ja,és sokasága!!!!

2011. dec. 23. 23:27
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi :D de a "kisebbség" püfölésére elég lehetőség volt szabolcsban is!
2011. dec. 23. 23:32
 3/14 anonim ***** válasza:

K1 - én a sportot ismerem.

utcai harc - a valóság, ahol az életedért küzdesz. most akkor sport érdekel, vagy gyilkolástechnika, harcművészet?

csak hogy ez legyen letisztázva BD

2011. dec. 24. 10:52
 4/14 anonim ***** válasza:

k1 edzés van káposztásmegyeren a lóverseny téren 6os szám.

utcai harc szerű edzés meg az ute boksztermében van az újpest szurkolók tartják.

szoktak rendezni sparring partyt is a fradi szurkolók ellen.

2011. dec. 24. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
erről tudnál még írni? olyan közel van mindkettő, a k1 pff engem hidegen hagy, de a pogózó footballistákat majd megnézném!! nagyon is.
2011. dec. 24. 11:00
 6/14 anonim ***** válasza:

nem pogóznak:)

meghívják a fradistákat és ringben 1v1-ben a megbeszélt szabályrendszerben nyomnak pár menetet.

közben meg megy a csapatok buzdítása,mint a meccsen.

az edzés meg mma jellegű.

1nap ökölvívó edzés,2.kéz láb,3.földharc.

2011. dec. 24. 13:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem gyilkolástechnika érdekel hanem vagy K1 vagy utcai vagy thai ilyesmik. Thai-ra jártam régebben az jól ment mert magas vagyok meg erős és kva nagyot tudok rúgni. De utcai harcot is oktatott nekünk egy volt katona az is jó volt tehát ilyesmi érdekelne. Olyan ahol lehet fejlődni és nem csak a pénzed veszik el. Most ajánlottak olyat h járjak Thai-ra 10 rugóért és még a konditermet is 10 rugóért használhatom. :S az milyen már? szerintem az enyhén sok. :S vagy tévedek srácok?
2011. dec. 24. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:

attól függ.

heti 3 edzésért nem sok a tízes,főleg ha jól felszerelt a terem,van zsák,ring,pontütő,rúgópárna.

heti kettőért viszont sok,főleg ha nincsenek a fentiek.

2011. dec. 24. 21:16
 9/14 anonim ***** válasza:

hmm.. sok. de ez az én véleményem.

utcai harc: lehet te valami mást nevezel ennek, de az utcai harc gyilkolásról szól (legalábbis mifelénk, Pesten) nem valami küzdősportról. ettől még lehet thaiboxolni persze utcai harc néven, nem azt mondom.. csak hogy a kettő baromi messze van egymástól, ezért nem értem téged küzdősport érdekel (ott is lehet fejlődni) vagy harc gyakorlás (itt is lehet fejlődni..) ?

2011. dec. 24. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ő ezt érti "utcai harc" alatt: http://www.youtube.com/watch?v=mGS9KjO5ccM
2011. dec. 24. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!