Pesten hol van utcai harc vagy K1 edzés?
VIII ker egész belső része
használat előnyei: korlátlan embertömeg
kevert küzdőstílusok alkalmazására nyílik lehetőség
lehetőség van a menekülésre is ha az ellenfél többedmagával képviselteti magát a küzdelem során
hátrány:az ellenfelek bűze,IQ-ja,és sokasága!!!!
K1 - én a sportot ismerem.
utcai harc - a valóság, ahol az életedért küzdesz. most akkor sport érdekel, vagy gyilkolástechnika, harcművészet?
csak hogy ez legyen letisztázva BD
k1 edzés van káposztásmegyeren a lóverseny téren 6os szám.
utcai harc szerű edzés meg az ute boksztermében van az újpest szurkolók tartják.
szoktak rendezni sparring partyt is a fradi szurkolók ellen.
nem pogóznak:)
meghívják a fradistákat és ringben 1v1-ben a megbeszélt szabályrendszerben nyomnak pár menetet.
közben meg megy a csapatok buzdítása,mint a meccsen.
az edzés meg mma jellegű.
1nap ökölvívó edzés,2.kéz láb,3.földharc.
attól függ.
heti 3 edzésért nem sok a tízes,főleg ha jól felszerelt a terem,van zsák,ring,pontütő,rúgópárna.
heti kettőért viszont sok,főleg ha nincsenek a fentiek.
hmm.. sok. de ez az én véleményem.
utcai harc: lehet te valami mást nevezel ennek, de az utcai harc gyilkolásról szól (legalábbis mifelénk, Pesten) nem valami küzdősportról. ettől még lehet thaiboxolni persze utcai harc néven, nem azt mondom.. csak hogy a kettő baromi messze van egymástól, ezért nem értem téged küzdősport érdekel (ott is lehet fejlődni) vagy harc gyakorlás (itt is lehet fejlődni..) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!