Lányoknak milyen edzés ajánlott ha feszesedni, formálódni akarnak és NEM fogyni?
18 éves vagyok, 169 cm, 54 kg.
Felesleg nincsen rajtam, de nagyon szeretnék a fenekemen és a combomon még egy kicsit alakitani. Járok kéziladba edzésre minden héten, sajnos egyszer + heti 2 ora torna, ami altalaban intenziv.
Szóval a feszesites a celom és arra lennék kíváncsi, hogy nyárig(strandszezon) hogyan hozhatnám magam csúcsformába?
Én futni szoktam, tavasszal-nyáron-ősszel,nagyon jól karban tartja az alakot(főleg comb-fenék, nekem is arra kell odafigyelni), és bármikor lehet csinálni. Kb. egy hónap alatt észre lehet venni a változást, és nagyon rá lehet kapni. Heti két alkalom pont jó kezdésnek.
17/L
feszesítés = az izomzatod fejlett annyira, hogy a bőrt feszesen tartsa.
az izomzat nem fejlődik jelentősen futástól, kézilabdától vagy tornától.
nagy ellenállású (súlyzós) edzés, tömegnövelő étkezés esszenciális.
súlyzós csak zárójelben, mert bizonyos gyakorlatok (kitörések, guggolások) akár súlyzók nélkül is elég terhelésűek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!