60kg-ról kezdtem az edzést, 95kg-ig jutottam el, de itt már elég sokat kell ennem az érdemi fejlődéshez, kellene valami kalória plusz, ezért gondoltam erre a tömegnövelőre.
Persze nem ezzel váltanám ki az egész étkezésemet, kb 500g kellene ch-ból, abból olyan 400-420 meg van! (Ez a termék viszonylag olcsó, és ilyen kiszámított adagolás mellett sokáig kitartana)
2011. dec. 23. 10:04
1/10 anonim válasza:
Ez nekem dúrva! 235g egy adag abból 170gramm szénhidrát mellette még 9gramm zsír és 47 fehérje ennél még a Sciteces Jumbo is jobb én am se szeretem az ilyen nagy adagú tömegnövelőket amiből 200-250 gramm egy adag akkor onkább Volumass 35 vagy DYMATIZE MEGA GAINER sztem
2011. dec. 23. 12:08
2/10 anonim válasza:
Jumbo is jobb lol f@szságokat nem kéne beszélni. Nézd már meg a ch részét meg a fehérje részét is, a zsír szintén nem hülyeségből van benne. Ez egy jó tömegnövelő, max kis fehérjét csapsz hozzá.
2011. dec. 23. 12:13
3/10 anonim válasza:
jah és már egyből mennyi az ára okostojás? 3000ezer egy normális fehérjével? Jó hogy te tele vagy pénzel úgy könnyű
2011. dec. 23. 12:16
4/10 anonim válasza:
bocs 30000
2011. dec. 23. 12:17
5/10 A kérdező kommentje:
Power Proteint "csapnék" mellé, ugyanis az nekem mindig alap, kedvenc fehérjém. Mellé persze vitamin, ez a kettő mindig alap, csak most (főleg így téli időszakban) szeretnék egy kis kalória pluszt, és azért gondoltam erre a tömegnövelőre.
2011. dec. 23. 12:44
6/10 anonim válasza:
Te szerencsétlen b@rom számolj már utána mibe mennyi fehérje van és ez mennyivel olcsóbb mint a volumass vagy a f*sjumbo. Ehhez ha veszel egy fehérjét 10ért ez meg 15 akkor 25be van. Ott vagy mint volumassal kb és 1,5szer annyi fehérje van benne jobb fehérje és ch résszel. Aki scitecet vesz az b@ssza ki az ablakon a lóvét.
2011. dec. 23. 15:45
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor Te inkább ezt ajánlod mint a Scitec-es Jumbot?
(Amint azt írtam is, fehérjém is van mellette...)
Ettől a terméktől csak azért tartok picit, mert több mint 7kg-ot lenyomni ha esetleg rossz az íze...nem kis kihívás...Persze nem az íz a lényeg, engem sem az érdekel sosem, de nem lenne rossz nem vissza hányni.
2011. dec. 23. 16:52
8/10 anonim válasza:
mass fusion: szénhidrát-72%(12cukor), fehérje-20%, zsír-4%, egyéb-4% ->7,3kg - 2060ft/kg
1 adag meg annyi amennyit te mondasz 1 adagnak, amennyire szükséged van, ha 80g ch-ra van szükséged akkor 110g massfusion vagy 180g volumass35. ez matek és nem bonyolult.
kérdésedre a válaszom: sztem próbáld ki (bár mivel már nyár vége van nyilván megtetted :D), mert féláron van a másikhoz képest szinte.
ha már esetleg kipróbáltad akkor írd meg h miylen volt :D
2012. szept. 5. 14:53
9/10 anonim válasza:
jézusom nagyon buta emberek vannak, gondolkodj mielőtt írsz valamit, soka 230 a tömegnövelőből???ez a lényege te....hogy akarsz akkor bevinni 150-200 gramm fehérjét???20grammban vagy hogy?ezt te se gondoltad komolyan amit írtál, ha sok ez az adag akkor hagyd a p.csába a tömegelést
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!