Sportolsz valamit? Mit?
Figyelt kérdés
kort és nemet is és hogy mióta űzöd ezt a sportot:)2011. dec. 20. 19:41
1/14 anonim válasza:
Sportolok. Mindennap végig szögdelem a város és utána a Hősök terén csinálok 100 fekvő támaszt majd 200 guggolást. Majd átfutok a parlament elé ahol felüléseket csinálok. Majd haza sprintelek a I. kerületbe.
3/14 anonim válasza:
Banyek ez a első nagyon szánalmas ,hogy azt hiszi vicces ...
4/14 anonim válasza:
Kézilabdázom :D és imádom L/19 kb. 9 éve, de 1,5 éve klubcsapatnál
6/14 anonim válasza:
5. éve szertornázom, és 2. éve aerobicozom, de már nagyon sokféle sportot kipróbáltam :)
8/14 anonim válasza:
Tudom nem ide tartozik de tettem fel kérdést de senki nem válaszólt rá remélem ti segítetek nos a kérdésem: tudtok mondani 2012-öben fekvenyomo versenyt 13 14 éves korosztályba Komárom-Esztergom megyébe?
9/14 anonim válasza:
Biztos mindenki nézni akarja ahogy 14 évesek baba súlyokkal bohóckodnak .
10/14 anonim válasza:
Hát persze attól függ van aki 14 évesen 70 kiloba nyom pl én unokatesom neki keresek versenyt tudom felnőtnek semmi a 70 kilo de azért egy 13 14 éves gyereknek az elég jó és láttam ojan videokat ahol 8 évesek a 20 kilot nyomják uhyhogy biztos van 13 14 éveseknekis verseny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!