Szerinted melyik sport a legjobban egészségmegőrző és miért? Te mit sportolsz ennek érdekében?
Tudja a halál. Nekem két szempontom van:
1 - az izomzat fejlődjön
2 - Az állóképesség se maradjon el
Elsőre testépítés, másikra aerob és kardió edzéseket végzek. Ne csak izmosak legyünk, a szív és érrendszer is legyen edzésben tartva.
Legjobb egészség megőrző sport egy kis futás és úszás szerintem. Ezekkel fitten tudod tartani magad, nem terheled le a szervezeted simán mehet heti 6-7x, egészséges étkezéssel így élhetsz a legtovább... elméletileg... gyakorlatilag, meg lehet holnap elüt egy autó.
Nem azért sportolok mert annyira egészségmániás vagyok, azért sportolok mert szeretek. Hogy mit? Jelenleg erőedzés, de lehet később változni fog...
Az, amit rendszeresen végeznek.
Akár többféle is lehet.
Heti 6 napot cardiozom ezenkívül néha úszom,biciklizem és ping-pongozom :)
Legjobban egészségmegőrző sport az úszás,mert nem nehezedik annyi súly az ízületeidre,mint pl. a cardionál,ergo nem kopnak az ízületeid.Lehet vele fejleszteni a tüdőkapacitást is,jót tesz a gerincnek az úszás :)
jaaa a miért...
stimulálja az egész testet.
Úszás egyértelműen.
(kár hogy utálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!