Hogy lehetne vékonyabb a vádlim?
Figyelt kérdés
Vannak problémáim a testemmel, de legjobban a vastag vádlim zavar. 16 éves korom körül híztam el, most próbálom ledolgozni. Akkor a vádlim és sokkal véknyabb és formásabb volt, tehát ami "feljött" azt -elméletileg- el is lehetne tüntetni... De hogyan??? :(
Köszi.
2008. márc. 27. 19:49
1/7 anonim válasza:
na ez engem is érdekelne. Állítólag az jó gyakorlat ha egy lépcső szélére állsz úgy , hogy a sarkad lelóg és úgy pipiskedsz, vagyis emelgeted magad.Ezt lehet úgy is csinálni, hogy egyik lábad a levegőben van a másik a földön. Csak én attól félek hogy ez nem zsírt éget hanem izmosít... ha valaki hozzáértő felhomályosíthatna...
2/7 anonim válasza:
A lépcsőzés csak mégjobban erősíti az izmokat. Amúgy a vádli tiszta izom, ezért sajnos nem lesz vékonyabb akármit csinálsz, nem tudod eltünteti az izmot.
3/7 anonim válasza:
ez nem igaz, van akinek zsírfölösleg van a vádlijára rakodva. Szóval nem tiszta izom. Úgyhogy ami odament az le is jön. Mivel ez a legkötöttebb izom, ezért a legnehezebben formálható. Első hozzászóló javaslata jó, jó a pipiskedés a lépcsőn, az vékonyítani fog. Akkor izmosítana,ha súllyal csinálnád. kicsiket pipiskedj és sokat.vagyis nagy ismétlésszámban na.De készülj fel, sok idő míg lesz eredménye.
4/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy célirányos fogyás. Hiába edzed a vádlidat, azzal csak az izom fog fejlődni, a zsír nem megy le róla, vagy nem pont onnan megy le. Pl. hiába csinálsz naponta 1000 felülést, az nem viszi le a sörhasat, csak izmot fejleszt alá. Fogyni bárhonnan is főleg aerob edzéssel (gyaloglás, futás, 110-120-as pulzussal), kevés súlyzós edzéssel, és szigorú diétával lehet. Nem Atkins, meg szétválasztós, meg anyámtyúkja diéta, a Nők Lapja Cafét felejtsétek el. Hanem úgy, hogy számolod a fehérjét, szénhidrátot, zsírt, amit megeszel, grammra, és a testalkatodnak, fogyási célnak megfelelő mennyiséget viszed be.
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nem lehet célzottan fogyni, a szervezetednek nem tudod megmondani, hogy figyi, most a vádlimon lévő zsírból állíts már elő energiát légyszi. Az intenzív, rendszeres mozgás nélküli fogyást meg felejtsétek már el! Végezz aerob gyakorlatokat és igyekezz annyi táplálékot magadhoz venni, amennyire szüksége van a testednek. Kérdezz meg egy dietetikust (Schobert Norbi és társai nem dietetikusok, hanem ügyes vállalkozók), és tartsd be az általa neked személyre szólóan kidolgozott diétát. És ne felejts el mozogni...
6/7 anonim válasza:
Ha fogyaszt ha nem, én leadtam zsírt és kilókat (10-et) csak felüléssel és fekvővel.. Vádlira most kondiban lábgépezek :D
Amit én is furcsállok, mert combra használom.. és a vádli felső/hátsó része is dolgozik, és eltűnt a zsír róla! Persze nem lett vékony, csak ameddig az izom van, de nekem pont így jó. Eddig is izmos vádlim volt, csak a zsírtól nem látszott. Nem volt dolgoztatva a kis hájas.
7/7 anonim válasza:
Én is fogyasztani szeretném, nyújtani az alakját, és egy squash-sos kérdésben vki azt írta, a squash fogysztja az izmot is...?! Asszem a futás lenne a legjobb, nem. A hosszútávfutoknak nincs vastag vádlijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!