A thai-boxos köríves rúgás (combra) ellen hogy védekezzek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 16:30
11/24 anonim válasza:
Amikor rúgsz hozzád képest oldalt van,vagy szembe veled?
12/24 A kérdező kommentje:
A kettős fedezéket én is átviszem:D,nem thai-boxolok,nem mondom meg milyen harcművészetet tanulok mert rögtön fikázná a sok "okos"
2011. dec. 20. 17:48
13/24 anonim válasza:
Elmondanád nekem?Privibe,mert most kiváncsi vok.Nézd meg a válaszaimat,én még soha nem fikáztam egyetlen stílust sem.Még az Aikido-t meg a Krav Magát sem,pedig azt itthon rosszul oktatják.Lehet,h mondtam már (építő jellegű) kritikár,de sohasem fikáztam.Tartom magam ahoz,amihez még Aczél sem (teljesen).Minden stílust tisztelek,legyen az késharc,önvédelmi rendszer,küzdősport vagy harcművészet.Am meg 1 jó 2ős fedezéket nehéz átvinni,nem biztos,h mindenkivel sikerülne.
14/24 A kérdező kommentje:
Na jó wing tsunozok(van sparring) lehet kötekedni,a kettős fedezéket tényleg nem könnyű átvinni,de laza ütésekkel sikerülhet(ha ügyes vagy)
2011. dec. 21. 16:13
15/24 anonim válasza:
Attól is függ,h milyen 2ős fedezéket.
16/24 anonim válasza:
"Így csak akkor tudnád visszarúgni a lábát,amikor elemeli a földtől,de akkor is valszeg lecsúszna róla,meg am is túl messze van ahoz,h elérd."
Igen, ezért is írtam oda mellé, hogy "ehhez várnod kell a rúgásra és figyelni a lábát, ami nem mindíg lehetséges."
Valóban elég körülményes, de azért gondoltam ezt sem árt megemlíteni.
17/24 anonim válasza:
De,ezt ártott megemlíteni.Most adtál ötletet 1 valszeg kezdő kisgyereknek egy elég béna ötlettel,amit rendesen be fog szopni,ha megpróbálja kivitelezni.
18/24 A kérdező kommentje:
És ha a támaszkodó lábra rúgok?
2011. dec. 29. 17:46
19/24 anonim válasza:
az csak akkor jó,ha testre,vagy fejre rúgja a körívest.
ha combost rúg és egy időben ezzel tartólábra támadsz,valszeg összeakadtok.
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!