Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Creatin-tól lehet bajom 15...

Creatin-tól lehet bajom 15 évesen?

Figyelt kérdés

Tisztába vagyok azzal, hogy mi az a kreatin, mibe van...

Csak az egyik barátom azt mondta, hogy veszélyes, meg azért ilyen olcsó is, és ne szedjem...

De nem tudom, hogy mennyire van igaza neki, ezért írtam ide ki a kérdést.

((Étrend-kiegészítőt szedek, étrendemre odafigyelek, edzés megvan, kb 6-7 hónapja)

2011. dec. 15. 17:05
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:

ha tisztába lennél vele akkor nem kérdezed volna most ezt meg.

ha tisztába lennél vele ott helyszínen elmagyaráztad volna a haverodnak hogy mi újság a kreatinnal.

2011. dec. 15. 17:10
 2/12 dirtboy ***** válasza:
írd csak le a súlyod és a napi protein és ch beviteled gramm ban megadva továbbá hogy milyen vitamint szedsz.
2011. dec. 15. 17:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Protein: 170 g körül

Ch: 360 körül

Vitamin: Mega Daily One

2011. dec. 15. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:
lehet.
2011. dec. 15. 17:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja, és a súlyom 65 kg
2011. dec. 15. 17:23
 6/12 dirtboy ***** válasza:

akkor olyan 80-85kiló vagy és könnyen hízó fajta ezek szerint.

[link]

2011. dec. 15. 17:23
 7/12 dirtboy ***** válasza:
akkor nem kevés a protein hacsak 65 kiló vagy 2,6g/tskg elég sok.
2011. dec. 15. 17:24
 8/12 dirtboy ***** válasza:
ja viszont így már akkor ne mondnálak könnyen hízónak.
2011. dec. 15. 17:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát elég nehezen tudok hízni...
2011. dec. 15. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

ez egy vizesítő szer de viszont tápszer kategória ezért elvileg semmi mellékhatása...nah most gyakorlatban elmondom mi a mellékhatása, ha fokozottan reagálsz a vízvisszatartásra ami nem hormonális jellegű(szteroid által kiváltott ösztogén mellékhatásra gondoltam itt)

egészségügyi alkalmazott vagyok szóval ezt tanultam amit most írni fogok.

Ahogy elkezd vizet vissza tartani a testben az erekben lévő vérmenyiség is megfog nőni, ami a vérnyomás emelkedését fogja eredményezni, ezzel párhuzamosan nő a pulzusfrekvencia, és magasabb vérnyomásnál a szívritmuszavar előfordulási esélye is...

a fokozott vízvisszatartás miatt előfordulhat enyhe veseszúrás is, aki kifejezetten reagál a vizesedésre annál vese károsodás is felléphet8picit elszíneződik a vizelet)sötétebb lesz..

ezen kivül semmi mellékhatás talán a súlynövekedés még de ez inkább aki szedi azoknál inkább pozitivumként van jelen...

egy valamit írnék azoknak akik ezt majd olvassák...

a vizesedés ha szer nélkül fordul elő komoly betegség a(vese elégtelenség kezdődő v végső jele)elég komoly gyógyszerekkel szokták kezelni h a fölös víz kimenjen az emberből, nos aki kreatint szed az pont ezt éri el h víz legyen rajta..

és a végére okulásképp nem egy ilyen ember volt a belgyógyászaton már h fokozottan reagált a kreatin vízesítő hatására és a sok vizet kellett róla eltávolítani:(

2011. dec. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!