Creatin-tól lehet bajom 15 évesen?
Tisztába vagyok azzal, hogy mi az a kreatin, mibe van...
Csak az egyik barátom azt mondta, hogy veszélyes, meg azért ilyen olcsó is, és ne szedjem...
De nem tudom, hogy mennyire van igaza neki, ezért írtam ide ki a kérdést.
((Étrend-kiegészítőt szedek, étrendemre odafigyelek, edzés megvan, kb 6-7 hónapja)
ha tisztába lennél vele akkor nem kérdezed volna most ezt meg.
ha tisztába lennél vele ott helyszínen elmagyaráztad volna a haverodnak hogy mi újság a kreatinnal.
Protein: 170 g körül
Ch: 360 körül
Vitamin: Mega Daily One
ez egy vizesítő szer de viszont tápszer kategória ezért elvileg semmi mellékhatása...nah most gyakorlatban elmondom mi a mellékhatása, ha fokozottan reagálsz a vízvisszatartásra ami nem hormonális jellegű(szteroid által kiváltott ösztogén mellékhatásra gondoltam itt)
egészségügyi alkalmazott vagyok szóval ezt tanultam amit most írni fogok.
Ahogy elkezd vizet vissza tartani a testben az erekben lévő vérmenyiség is megfog nőni, ami a vérnyomás emelkedését fogja eredményezni, ezzel párhuzamosan nő a pulzusfrekvencia, és magasabb vérnyomásnál a szívritmuszavar előfordulási esélye is...
a fokozott vízvisszatartás miatt előfordulhat enyhe veseszúrás is, aki kifejezetten reagál a vizesedésre annál vese károsodás is felléphet8picit elszíneződik a vizelet)sötétebb lesz..
ezen kivül semmi mellékhatás talán a súlynövekedés még de ez inkább aki szedi azoknál inkább pozitivumként van jelen...
egy valamit írnék azoknak akik ezt majd olvassák...
a vizesedés ha szer nélkül fordul elő komoly betegség a(vese elégtelenség kezdődő v végső jele)elég komoly gyógyszerekkel szokták kezelni h a fölös víz kimenjen az emberből, nos aki kreatint szed az pont ezt éri el h víz legyen rajta..
és a végére okulásképp nem egy ilyen ember volt a belgyógyászaton már h fokozottan reagált a kreatin vízesítő hatására és a sok vizet kellett róla eltávolítani:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!