Ti az alábbi gyakorlatokat hány KG-al csináljátok?
Figyelt kérdés
Az alábbi gyakorlatok érdekelnének:
(ha lehet írnátok szériaszámot, ismétlésszámot és azt hogy mióta csináljátok)
- Előreemelés egykezes súlyzókkal
- Fekvenyomás vízszintes padon széles fogással
- Kétkezes bicepszezés állva szűk fogással
- Guggolás
- Felhúzás merev lábbal
- Csuklófelhúzás kétkezes súlyzóval
- Egykezes tricepsznyújtás ülve
- Áthúzás egykezes súlyzóval
2011. dec. 13. 22:07
1/7 Zakathol válasza:
Előreemelés: 8kg 4*8
Fekvenyomás: 50-55kg 4*8-10
Kétkezes bicepsz: 18-20kg 4*8-10
Guggolás: 80kg is volt már 4*8-12
Felhúzni nem szoktam
Csuklófelhúzást pláne nem
tricepsznyújtani sem, helyette letolás csigán rúddal/kötéllel + tolóckodás 4*10-15
áthúzást is olyan 15-20 kg-al 4*8
Összesen kb 1 éve nyomom, de abból a második fél év normális táplálkozás/idő híjján stagnálással telt.
24/F
2/7 anonim válasza:
1 éve tolod és 55 kiló fekve ... nekem fél év után kimegy a 80 1-2-szer guggolás 110-be 4 pedig én sem kajálok annyira jól
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az előreemelésre voltam nagyon kíváncsi :D
2011. dec. 13. 22:30
4/7 anonim válasza:
Lehet,hogy ő úgy nyom fekve,hogy a könyökét nem akasztja ki ami sokkal jobb,mivel az izom nem pihen.Próbáld egyszer ki és ha bele megy abba is a 80 adok egy 500-ast:).Én 75kg-al nyomtam régen fekve 5*10-et.Aztán haverom megmutatta ezt a fajta nyomást,kb. én is olyan 55 max 60-al tudtam csinálni.
5/7 anonim válasza:
na levideózom és adom a számlaszámot
6/7 anonim válasza:
Ki a f@szt érdekel hogy te mennyivel többel nyomsz, mint más? A 80ra nem kell verni a nyálad, mert fos. 55el lehet 3szor úgy megedzi a mellét, mint te a 80al. Pláne, hogy ő 4*8at tol bele, te meg 1-2ről beszélsz te idióta.
7/7 Zakathol válasza:
Jobb dolgom is van minthogy a mennyiségekre verjem a fszomat elhiheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!