Milyen gyakorlatokat csináljak?
Szeretnék izmosabb lenni, főleg a hátamra, a vállamra és a lábaimra szeretnék felpakolni egy kis "anyagot", mert nagyon vékony vagyok, és sokszor fáj a hátam is. (de azért nyilván nem ilyen gusztustalan izomtorony akarok lenni lány létemre) Aerobicra vagy fitnessre nincs időm eljárni, de muszáj lenne hogy erősödjek. Olyan gyakorlatokat szeretnék kérni, amikhez nem kell semmilyen komolyabb segédeszköz, és itthon is el tudom őket végezni, úgy, hogy szép lassan növelem az adagot.
Előre is köszönöm! 15/L
nem hízni szeretnék, mondom hogy lány vagyok!:D
ja és most jut eszembe, hogy nem szabad súlyzóznom mert protézis van a vállamban egy törés miatt.:/
de nagyon köszönöm!
azt írtad, a lábadra és a válladra szeretnél felpakolni egy kis anyagot,ahhoz pedig hogy izmot építs étrend kell.
ha nem egészséges a lábad akkor szakembert kérdezz a gyakorlatokról hogy mit csinálj pl.orvost,gyógytornászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!