Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elégedetlenség magammal?

Elégedetlenség magammal?

Figyelt kérdés

Tehát egy jó 3 éve elkezdtem konditerembe járni, mert egy pálcika voltam és kicsit férfiasabban akartam kinézni.

Na most azóta már elég szépen fejlődtem, de valahogy még mindig azt érzem, hogy kevés és emiatt rossz a közérzetem. Mindig azt mondom, hogy majd egy fél év múlva jó lesz, aztán eltelik és ugyanolyan szarnak érzem. Nem is szeretem a nyarat, mert akkor kilátszanak a karjaim meg a lábam és ezt kényelmetlennek érzem.

Hogyan lehetnék végre elégedett?

2011. dec. 13. 13:54
 1/4 dirtboy ***** válasza:
most már kezdjél el táplálkozni is normálisan és akkor majd fejlődsz is rendesen és nem kell szégyellned magad.
2011. dec. 13. 15:03
 2/4 A kérdező kommentje:
A táplálkozásom rendben van, ezáltal a fejlődésem is. Viszont amit még elterveztem 3 éve, hogy hogyan akarok kinézni, és azzal már bőven elégedett lennék, mikor elértem, úgy éreztem, hogy ez édeskevés. És ez az érzés még mindig bennem van, vagyis sohasem vagyok elégedett. Ez valamilyen szinten ugye természetes, de szerintem nálam ez már sok, mert mint írtam a közérzetem a béka segge alatt van:D
2011. dec. 13. 15:13
 3/4 dirtboy ***** válasza:

nyugi már, ez természetes.

a testépítők is / a legnagyobbak/ is elégedetlenek magukkal.

haver tőlem szokta kérdezni ha találkozunk hogy min kell még javítania és legutóbb is mikor versenyen voltunk kérdezgette tőlem hogy kicsi vagyok kicsi vagyok?

106 kilóval mérlegelt különben és állandóan azon parázott hogy kicsi,/magasságra különben 179cm hogy eltudd képzelni/.

egyébként ez nem testépítő versenyvolt hanem erőemelő és fekvenyomó,mert ez a parázás még elmegy egy testépítő versenyen de fekvenyomásnál mindegy hogy mekkora az ember a többiekhez képest.

szóval mindegy hogy mekkora vagy lehetsz akármekkora sosem leszel elégedett magaddal mindig látsz hibát és kicsinek fogod érezni magad.

ilyen a testépítés.

2011. dec. 13. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez igaz lehet, bár azt hittem egyszer csak eljön egy olyan pont majd, amikor már minden fasza:D

Mondjuk akkor meg már nem lenne motiváció, az is igaz.

Amúgy köszi a választ, de nálam szerintem az is közrejátszhat, hogy mindig is egy kis p.cs voltam alkatilag és ez még mindig bennem van...

2011. dec. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!