Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 30 x 2 felülésnek van...

Napi 30 x 2 felülésnek van valami értelme?

Figyelt kérdés

Eléggé sovány vagyok,pedig eszek rendesen. Reggel és este csinálok 30 felülést,heti egyszer 45 percet úszok,egyszer 45 percet szobabiciklizek vagyis spinnigezek. Lesz látható eredmény fél éven belül? Ha nem,akkor mikor?

Hasprésnek vagy felülésnek van több értelme?

2011. dec. 12. 16:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja,még annyit hogyha befeszítem már valami kialakulóban.
2011. dec. 12. 17:01
 2/9 dirtboy ***** válasza:
jó olvasást: [link]
2011. dec. 12. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2011. dec. 12. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne a cél? Izomnövelés? Erőnövelés? Melyik izomra? Mindenre?
2011. dec. 12. 17:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Hasra főleg.
2011. dec. 12. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem jó a 30, mert akkor túl kicsi a terhelés. Nehezítsd a gyakorlatot! Végezd ferdepadon, vagy tegyél súlytárcsát a tarkód mögé, vagy tarts magasba kézisúlyzót a gyakorlat alatt. Ebből csinálj (mondjuk) 2x10 darabot hetente háromszor. De a 10 ismétlés fárasszon ki rendesen! Esetleg csinálhatod a második sorozatot törzshajlítással, hogy az oldalsó izmok jobban dolgozzanak.
2011. dec. 12. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocs, törzsFORDÍTÁSSAL.
2011. dec. 12. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
van, elkezded bemelegiteni edzés előtt a hasad.
2011. dec. 17. 13:44
 9/9 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy nem ülök fel teljesen, mert álítólag felesleges. Én úgy csinálom, hogy először 7percet és utána egyre többet. 2naponta szoktam. Először csak simán aztán felhúzott lábbal aztán pedig egyet jobbra egyet balra, mivel fontosak az oldalsó hasizmok erősítése is. Nálam bevált. Persze mindez mellett fontos a változatos és a kiegyensúlyozott étrend is!!!!
2012. jan. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!