Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelés vékonykának -...

Tömegnövelés vékonykának - hogyan?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozom és élek ahol nem nagyon adottak a tömegnövelés alapjai, de hogy mik vannak, leírom -

étkezés: rengeteg kenyér, bab, lencse, kolbász, hús kevés, tojás sok... ezekben azt hiszem van fehérje és szénhidrát elég.

Pihenés: nem mindig van meg a 8 óra alvás, de a 6-7 az megvan.

Heti 3x tudnék edzeni.

Konkrét eszköz nincs, de vannak ötleteim:

széles és keskeny fekvőtámasz, felülés, lépcsőn vádli, expanderrel gyakorlatok. Rúdra erősített 2x 6kg-os vízzel teli flakon - vannak gyakorlatok amiket tudnék végezni ilyen módon egy edzés alkalmával kb. 90-120 perc bemelegítéssel.

A fenti (tudom hiányos) kritériumoknak megfelelően egy magamfajta (24év/180 cm/60kg) valamit el tud érni?

KÉREM MELLŐZZÜK a bunkóskodást és lehetőleg hozzáértők válaszoljanak! KÖSZÖNÖM előre is.

2011. dec. 10. 16:59
 1/7 dirtboy ***** válasza:

azt nem értem hogy hogy miért nem lehet az étrendet tartani valamennyire.

annyit kéne csinálni hogy mikor a leírt kajákat ennéd nem azt eszel hanem valami hasznosat pl.rizs-csirkehús-zöldség.

és máris javult a kajád,ezt ha kiegészíted tápkieggel már még jobb.

a leírt edzés az nem jó ahhoz hogy jó szintű izomtömeget felépíts,kellene venned pár eszközt hozzá hogy jó edzést tudj csinálni.

2011. dec. 10. 17:05
 2/7 escrogar ***** válasza:

egyél sokat, pihenj sokat, és gyúrj kondiban (mert az izomépítéshez kell a progresszív ellenállás)

ennyi. elszántság kell hozzá, hidd el, megéri. ha komoly edzés nélkül (márpedig a fekvő-felülés komolytalan) csak elkezdesz zsírosodni.

2011. dec. 10. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Tömegnövelés úgy, hogy mindenbe szarsz bele ami kéne hozzá? Nem kell minden baromnak edzeni meg testépíteni. Ha nincsenek meg a feltételek, akkor nem csinálod ez ilyen qrva egyszerű.
2011. dec. 10. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
pusztán csak a testalkatomon szeretnék javítani, nemigazán tehetek róla,hogy ilyen vékonyka vagyok! Mellesleg én úgy hiszem kulturált beszélgetést kezdeményeztem - olyan qrva nehéz neked is kulturáltan válaszolni?
2011. dec. 10. 19:07
 5/7 escrogar ***** válasza:
tehetsz róla, hogy vékony vagy. nem eszel eleget. nincs olyan, hogy valaki nem tud hízni, vagy fogyni.
2011. dec. 10. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:

utána nézhetsz rendesen és alaposan - valaki tényleg nem tud hízni! számos oka lehet, pl. enyhe szívbillentyű prolapsus! (ami nekem is van születésem óta)

üdv

2011. dec. 11. 16:40
 7/7 escrogar ***** válasza:
az teljesen mindegy, milyen a medikai kondíciód. ha több energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor hízni fogsz.
2011. dec. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!