Tömegnövelés vékonykának - hogyan?
Olyan helyen dolgozom és élek ahol nem nagyon adottak a tömegnövelés alapjai, de hogy mik vannak, leírom -
étkezés: rengeteg kenyér, bab, lencse, kolbász, hús kevés, tojás sok... ezekben azt hiszem van fehérje és szénhidrát elég.
Pihenés: nem mindig van meg a 8 óra alvás, de a 6-7 az megvan.
Heti 3x tudnék edzeni.
Konkrét eszköz nincs, de vannak ötleteim:
széles és keskeny fekvőtámasz, felülés, lépcsőn vádli, expanderrel gyakorlatok. Rúdra erősített 2x 6kg-os vízzel teli flakon - vannak gyakorlatok amiket tudnék végezni ilyen módon egy edzés alkalmával kb. 90-120 perc bemelegítéssel.
A fenti (tudom hiányos) kritériumoknak megfelelően egy magamfajta (24év/180 cm/60kg) valamit el tud érni?
KÉREM MELLŐZZÜK a bunkóskodást és lehetőleg hozzáértők válaszoljanak! KÖSZÖNÖM előre is.
azt nem értem hogy hogy miért nem lehet az étrendet tartani valamennyire.
annyit kéne csinálni hogy mikor a leírt kajákat ennéd nem azt eszel hanem valami hasznosat pl.rizs-csirkehús-zöldség.
és máris javult a kajád,ezt ha kiegészíted tápkieggel már még jobb.
a leírt edzés az nem jó ahhoz hogy jó szintű izomtömeget felépíts,kellene venned pár eszközt hozzá hogy jó edzést tudj csinálni.
egyél sokat, pihenj sokat, és gyúrj kondiban (mert az izomépítéshez kell a progresszív ellenállás)
ennyi. elszántság kell hozzá, hidd el, megéri. ha komoly edzés nélkül (márpedig a fekvő-felülés komolytalan) csak elkezdesz zsírosodni.
utána nézhetsz rendesen és alaposan - valaki tényleg nem tud hízni! számos oka lehet, pl. enyhe szívbillentyű prolapsus! (ami nekem is van születésem óta)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!