Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegelős étrend?!?!

Tömegelős étrend?!?!

Figyelt kérdés

Na akkor most egy gyökér kérdés tőlem is

tömegelős szeretnék bevezetni és gondoltam az alkalmazás előtt megmutatom, hogy kijavítsátok ha van benne hiba. erről lenne szó

1. 100g zabpehely+ 1kanál 100%whey prof

2. 75g csirke+ 65g rizs + zöldség

3. 75g csirke+ 65g rizs + zöldség

4. 75g csirke+ 65g rizs + zöldség

5. 75g csirke+ 65g rizs + zöldség

6. 200g túró

4. és 5. kaja között edzés van, ami után közvetlenül menne 1 adag zöld Jumbo

elég puritánnak látszik, ezért is nem vagyok benne biztos, hogy jó 177cm vagyok és 55 kiló, jó gyors anyagcserével .

szerintetek jó lesz ez az étrend tömegelés céljából? (másképp: hogy ne maradjak ilyen nyeszlettnyomorékf..)

előreis köszi a válaszokat mindenkinek

2011. dec. 3. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Majdnem tökéletes, de szerintem be kellene még rakni a telítetlen zsírt is. Túró mellé 1 evőkanál lenmag/tökmag/olívaolaj, olajos magvak, ilyesmi..

Ja és ez nem tudom most hogy mennyi, de ha megvan a 2 g fehérje meg a 4-5 g ch, akkor tuti jó lesz.

hajrá!! :)

2011. dec. 3. 20:35
 2/7 anonim válasza:
Szerintem jó
2011. dec. 3. 20:35
 3/7 dirtboy ***** válasza:

igen jó lesz,

a ch megvan simán a protein is megvan simán reggel jó a zab és a tejsavó,edzés után szintén jó a jumbo

estére túró okés

tojást nem látok,azt nem szereted? /nem mintha még pluszba szükség lenne rá csak kérdezem/

vitamin van?

2011. dec. 3. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:

ó sh.. azt elfelejtettem megírni, hogy a lenmagolaj is tervbe van véve. a ch meg a fehérje kijön belőle, csak annyi a bajom, h egy kicsit egyhangúnak érzem. a tojást nem vettem számításba, fene tudja miért.asszem elfelejtettem :D

vitamin van, vitabolic, meg mellé elkezdtem tolni egy 1000es C-t Scitec-éktől.

köszönöm a válaszokat, nyuszinak meg külön a bíztatást :)

2011. dec. 3. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez csak természetes :D

Amúgy fel lehet dobni pár dologgal, akár azzal is, hogy néha másféle husit eszel. Ha nem ismernéd (és valamennyire tudsz főzni :D), itt vannak nagyon finomak: [link]

2011. dec. 3. 20:58
 6/7 A kérdező kommentje:
ó köszi :D ez most jól jött. igaz főzni nem tudok(még), de már dolgozom az ügyön ;)
2011. dec. 3. 21:04
 7/7 Rezk0o ***** válasza:

[link]

esetleg ez segíthet (ha nem ismered) az egyhangú étrend ellen

2011. dec. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!