Milyen tablettás szteroidokról tudtok jó tapasztalatokat mondani fejlődés terén? Nem erő hanem elsősorban izomzat terén! Természetesen tiszta mért étrend és táp kieg mellett!
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:45
1/3 anonim válasza:
Még mielőtt bárki hülyeségeket fog neked írni, van jóféle tablettás kox is pl oxandrolone, v a primabolan tabletták, esetleg még a winstrol tabletta.DE ennyi a többi mind ösztogenikus mellékhatásokkal rendelkezik és rengeteg káros mellékhatása van.Biztos lesz aki majd írja h danabol meg ilyen meg olyan tabletta de azok mind károsak ha keresel egy edzőt aki felkészít versenyzőket az is azt fogja mondani h fiam hagyd a többit a fenébe inkább injektálható kell de abból is csak néhány az aminek semmi mellékhatása pl és nagyon hosszú ideig is alkalmazható ha az a célod de érdemes vele ciklizálni inkább!!!
2/3 A kérdező kommentje:
a primobolan tablettán nagyon sokat gondolkoztam már én is!
csak úgy tudom sok a hamisított változat belőle!
2011. dec. 1. 23:15
3/3 anonim válasza:
schering cég gyártott eredetit régen az ampullás kiszerelést is ők csinálták
de manapság csak ugl termékek vannak ami olyan mint a kaparós sorsjegy h vagy bejön vagy nem!!!próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!